S:t Olofsgatan 58C / Höganäs / Uppsala

Smakfull gaveltrea utöver det vanliga!

Slutpris
2 760 000 kr
Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 210 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:t Olofsgatan såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Olofsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Höganäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna gaveltrea utan insyn och med en unik planlösning! Bostadens präglas av attribut så som balkong i högt och fritt läge, generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, vackra mörka trägolv, ett välutrustat och smakfullt kök samt ett stilrent helkaklat badrum!

Denna bostad har en känsla utöver det vanliga! Detta grundas av att den ursprungliga planlösningen om 2,5 rok på ett genomtänkt sätt förändrats och gett lägenheten funktionen av en trea. Planlösningen fördelar sig på en välkomnade hall med avhängningsmöjlighet, ett välutrustat kök i ljusa toner med bl.a. diskmaskin, inbyggd ugn och mikro. Intill köket finns ett matrum som även enkelt skulle kunna göras om för att användas som sovrum. Vardagsrummet leder ut till den högt belägna balkongen som omsluts av grönskade trädkronor. Vidare finner ni ett mycket generöst sovrum och ett helkaklat badrum. De mörka trägolven och den mörka fiskbensparketten tillsammans med de målade väggarna och de i övrigt mycket smakfulla materialvalen skapar en bostad med karaktär för alla att trivas. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av de tre förråd som lägenhetsinnehavaren är anvisad av föreningen.

Läget är perfekt för pendlaren eller den som önskar bo nära citykärnan. På kort promenadavstånd ligger Resecentrum, Uppsala Konsert & Kongress samt ett flertal bra restauranger. Affärshuset Kvarnen ligger även det inom bekvämt avstånd och här finns all tänkbar service såsom välsorterad matbutik, apotek och systembolag. På S:t Olofsgatan 58C bor du även granne med omtyckta Höganäsparken.

Välkommen att boka dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Höganäs

Höganäs passar utmärkt för dig som söker ett centralt boende med utmärkt pendlarläge.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Höganäs erbjuds möjlighet att koppla av i den trevliga parken Höganäshöjden. Här finner ni både koloniodlingar och lekplats med fjärilstema. I området finns dessutom två populära gym.

Service

I Höganäs har ni nära till service vid närliggande Kvarntorget. Där finns matbutik, restaurang, frisör och gym. På promenadavstånd nås Kvarnengallerian med apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns flera förskolor samt Kvarngärdesskolan (Åk. F-9). I grannområdet Fålhagen finns ytterligare förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.