Styrbjörnsgatan 9

Styrbjörnsgatan 9

Slutpris

4 350 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Styrbjörnsgatan 9


Slutpris
4 350 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Terrasslägenhet i Svartbäcken, hiss från markplan!

Med hiss från markplan och mitt i Svartbäckens villakvarter finns denna unika och fantastiska 3:a om 87 kvm med genomgående parkettgolv/klinkergolv och ljusa väggar med södervänd terrass om ca 15 kvm med högt och insynsskyddat läge och med fri och vacker utsikt mot Slottet, Domkyrkan och Svartbäckens äldre villabebyggelse.

In från trapphus till en hall med stor walk in closet med mycket bra förvaringsmöjligheter. Vidare till höger finns ett kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket ger luft och rymd. Vardagsrummet är rymligt med plats för stor soffgrupp framför stort fönster som vetter ut mot terrassen. Köksskåp i bok från Myresjöhus, flyttbar köksö, köksmaskiner och stor matplats för 6-8 personer framför stort fönster med utsikt över grannhusens takåsar och föreningens innergård. Vid del av hallen finns ett stort helkaklat badrum i blått och vitt med bl a golvvärme, duschplats, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i hallen finns två stora sovrum, det ena ordentligt rymligt, det andra med både hel garderobsvägg och skjutdörrsgarderob. I källaren finns ett förråd om ca 20 kvm.

I föreningens fina innergård finns flera möbelgrupper, uppvuxen berså, liten lekplats, boulebana m.m.
Föreningen har två gemensamma aktiviteter per år, en sommarfest i augusti och adventsglögg i december.

Här i Svartbäcken bor man bra, nära kommunikationer (lätt att ta sig med bil till E-4:an), mataffär, konditori, restauranger, skolor (Domarringen upp till åk 6 och Tunabergsskolan åk 7-9) och förskolor. Det är gång- och cykelavstånd till city.

PGA AV DEN RÅDANDE PANDEMIN SKER VISNINGAR MED ENDAST MED ETT SÄLLSKAP I TAGET! BOKA GÄRNA VISNING PÅ VÅR HEMSIDA!


Boarea
87 kvm
Avgift
3 928 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-05-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Styrbjörnsgatan såldes av oss 2021-05-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Styrbjörnsgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.