Svartbäcksgatan 76 A / Svartbäcken / Uppsala

Ljus, charmig och yteffektiv 1,5:a med balkong mot innergård

Slutpris
1 710 000 kr
Boarea
40.1 kvm
Avgift
2 311 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2020-02-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Svartbäcksgatan 76 A!

Nu har du chansen att flytta in i en fin lägenhet som har det mesta, en perfekt första bostad. Lägenheten erbjuder en boyta om 40 kvadratmeter som fördelas på 1,5 rum och kök. Planlösningen består av kök med intilliggande matrum där kompisarna kan bjudas över på sällskapsspel, middag och fest! Detta är en optimalt planerad bostad som ger plats åt allt du behöver. Generös förvaring finns i garderober i bostaden och du kan även använda två förråd i föreningens källare.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här 1,5:an finns en mysig, ljus och charmig balkong som verkligen höjer livskvalitén för dig som boende. Balkongen, som vetter mot den fina innergården, nås från vardagsrummet och erbjuder sol under dagen.

Bostaden är belägen i trivsamma och uppskattade Svartbäcken med närhet till idrotts- och badanläggningen Fyrishov samt Torbjörnstorg med bl. a. matbutik, café, restauranger, frisörsalong, postombud samt tobakshandel. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera löp- och skidspår, utomhusgym, Naturlekplatsen, hundhage och härliga promenadstråk. Bostadsområdet Svartbäcken ligger på bekvämt promenad- och cykelavstånd till city och dess breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. För den som önskar färdas med kommunala medel finns mycket goda kommunikationer med buss och för den bilburne pendlaren ligger påfarten till E4:an i närheten.

Välkommen att kontakta mig för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Svartbäcken

Svartbäcken är en stadsdel i norra Uppsala som är belägen norr om Uppsala centrum på Fyrisåns östra sida. Här bor ni i ett omtyckt område med närhet till både grönska och Centrum. Uppsalas stolthet IK Sirius bildades i Svartbäcken 1907.

Kommunikation

Här bor ni med närhet till goda bussförbindelser och har man tillgång till bil så kommer man snabbt upp på Bärbyleden som bland annat leder till Enköping, E4:an och Gränby Centrum samt Stenhagen med mataffärer. I Svartbäcken bor du på gång- och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Fritid och friluftsliv

I Röbo och Gamla Uppsala finns flera populära löpspår, utomhusgym och promenadstråk i historisk miljö. Många åker långväga för att spela på de två frisbeegolfbanorna som ligger i Röbo. På vintern kan man åka skridskor på Domarringen och bussen går även direkt till Studenternas.

Service

För den sportintresserade finner ni bra träning genom Fyrishov, Fyrisfjädern, Budohuset och en yogastudio. Många som bor i området tycker att det är praktiskt med Torbjörnstorg där det bland annat finns matbutik, apotek, café, restauranger, DHL- och postombud, frisör och tobakshandel. Svartbäckens vårdcentral har busshållplats utanför och här finns även Apotek. På Svartbäcksgatan finns en Sportbar med bowling, biljard och lasergame och här kan man även anordna kalas.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi. Närmsta grundskolor är Domarringen skola (F-5) och Tunabergsskolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.