Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Sysslomansgatan 32 c

Balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol

Välkommen till denna trevliga 1:a belägen i ett av Luthagens mest populära kvarter med närhet till det mesta. Bostaden ligger högst upp i huset med insynsskyddat läge och har balkong där du avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Funktionellt arbetskök, stamrenoverat badrum med badkar samt rum med burspråk och gott ljusinsläpp. I hallen finns bra avhängnings- samt förvaringsmöjligheter och i lägenheten finns klädkammare. Till bostaden hör även ett separat vindsförråd.

Stabil förening med låg belåningsgrad/kvm som inte planerar att höja månadsavgiften. Här finns många gemensamma utrymmen som exempelvis pingisrum, bastu, övernattningsrum samt fin tvättstuga med torkrum.

Inom gångavstånd finner ni bl.a. Ekonomikum, Vindhemsparken, Stabbyskogens elljusspår, flera olika typer av restauranger som exempelvis thai och sushi, välsorterad mataffär, nationslivet, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Sysslomansgatan 32 c
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 34 kvm
Avgift: 1 767 kr/mån
Driftkostnad: 275 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala /

Andra liknande sålda bostäder

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!