Sysslomansgatan 32 c / Luthagen / Uppsala

Balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
1 767 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sysslomansgatan 32 c såldes av oss 2016-10-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga 1:a belägen i ett av Luthagens mest populära kvarter med närhet till det mesta. Bostaden ligger högst upp i huset med insynsskyddat läge och har balkong där du avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Funktionellt arbetskök, stamrenoverat badrum med badkar samt rum med burspråk och gott ljusinsläpp. I hallen finns bra avhängnings- samt förvaringsmöjligheter och i lägenheten finns klädkammare. Till bostaden hör även ett separat vindsförråd.

Stabil förening med låg belåningsgrad/kvm som inte planerar att höja månadsavgiften. Här finns många gemensamma utrymmen som exempelvis pingisrum, bastu, övernattningsrum samt fin tvättstuga med torkrum.

Inom gångavstånd finner ni bl.a. Ekonomikum, Vindhemsparken, Stabbyskogens elljusspår, flera olika typer av restauranger som exempelvis thai och sushi, välsorterad mataffär, nationslivet, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda. Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration