Tiundagatan 53 / Stabby / Uppsala

Mycket fin 4:a med uthyrningsdel!

Slutpris
3 395 000 kr
Boarea
89,7 kvm
Avgift
3 745 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tiundagatan såldes av oss 2018-01-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tiundagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stabby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugna och trivsamma Stabby finner ni denna välplanerade 4:a med uthyrningsdel. Balkong i sydvästläge med sol under större delen av dagen och med utsikt utöver Stabbyskogen och det öppna fälten. Lägenheten är i genomgående bra skick och har även det lilla extra som fungerande öppen spis samt bastu. Stabil föreningen med låg månadsavgift
. Bostadsrättsföreningen är lågt belånad även fast dom gjort flera större renoveringar som till exempel stamrenovering, fönsterbyte och installerat säkerhetsdörrar.

Lägenheten består av hall med plats för avhängning och förvaring. Smakfullt renoverat badrum med dusch och bastu. Två bra sovrum med garderober samt ett tredje större sovrum som ligger i uthyrningsdelen. Där är det framdraget för avlopp och vatten så pentry kan sättas in vid garderoberna. Gäst wc finns också i uthyrningsdelen där det även är installerat tvättmaskin och torktumlare. Renoverat kök med rostfria vitvaror samt vardagsrum med fungerande öppen spis samt utgång till balkongen. Gavellägenhet med fönster åt tre väderstreck.

I Stabby finns det flera förskolor samt skola. Närhet till service med både mataffärer, restauranger och caféer. Gott om fina promenad och motionsspår i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration