Tiundagatan 53

Tiundagatan 53

Slutpris

3 395 000 kr


Stabby— Uppsala

Tiundagatan 53


Slutpris
3 395 000 kr

Stabby— Uppsala

Mycket fin 4:a med uthyrningsdel!

I lugna och trivsamma Stabby finner ni denna välplanerade 4:a med uthyrningsdel. Balkong i sydvästläge med sol under större delen av dagen och med utsikt utöver Stabbyskogen och det öppna fälten. Lägenheten är i genomgående bra skick och har även det lilla extra som fungerande öppen spis samt bastu. Stabil föreningen med låg månadsavgift
. Bostadsrättsföreningen är lågt belånad även fast dom gjort flera större renoveringar som till exempel stamrenovering, fönsterbyte och installerat säkerhetsdörrar.

Lägenheten består av hall med plats för avhängning och förvaring. Smakfullt renoverat badrum med dusch och bastu. Två bra sovrum med garderober samt ett tredje större sovrum som ligger i uthyrningsdelen. Där är det framdraget för avlopp och vatten så pentry kan sättas in vid garderoberna. Gäst wc finns också i uthyrningsdelen där det även är installerat tvättmaskin och torktumlare. Renoverat kök med rostfria vitvaror samt vardagsrum med fungerande öppen spis samt utgång till balkongen. Gavellägenhet med fönster åt tre väderstreck.

I Stabby finns det flera förskolor samt skola. Närhet till service med både mataffärer, restauranger och caféer. Gott om fina promenad och motionsspår i området.


Boarea
89.7 kvm
Avgift
3 745 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.