Torgny Segerstedts Allé 36 / Rosendal / Uppsala

Stilren och unik 3,5:a med uteplats och balkong!

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 433 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på torgny segerstedts allé såldes av oss 2018-11-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på torgny segerstedts allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

**FAST PRIS!** FÖRST TILL KVARN-principen. Kontakta mäklaren för visningstid.

Välkomna till denna unika 3,5:a i naturnära Rosendal!

På markplan finner ni en ljus, luftig och genomgående mycket stilren lägenhet med noga planerade tillval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den stora balkongen med förmiddagssol. Från balkongen ser ni Stadskogen och Solvallsparken åt ena sidan och USIF's träningsanläggning samt tennisbanor åt den andra sidan. Master bedroom har gott om förvaring och utgång till den stora uteplatsen. Här kan ni njuta av eftermiddagssol och utsikt över föreningens innergård samt naturen. Påkostat badrum med mycket gott om förvaring, badrummet har utökats med dryga kvadratmetern utöver originalutförandet vilket gör det unikt i föreningen! Här bor ni mycket nära till livsmedelsaffär, kiosk, apotek och flertalet restauranger.

HSB Brf 73 Rosendalen stod inflyttningsklart våren 2016 och har ett utmärkt läge i området med Stadsskogen och Solvallsparken som nära grannar. Det finns cykelförråd samt garageplatser i källarplan som nås med hiss. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV (basutbud), bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Till lägenheten hör även ett externt förråd.

I Rosendal bor ni med flertalet aktiviteter runt knuten - här finns något för alla! I den nya aktivitetsparken finns basketplan, paddelbanor och löparbana. Ett stenkast från bostaden finns två st gym samt tennis- och squashplaner i USIF Arena. I området finns även en frisbeegolfbana och för den dansintresserade finns Uppsala Danscenter i närheten! ICA Rosendal är en välsorterad matbutik och i området finns även apotek, kiosk och ett flertal restauranger. Institutionerna BMC, Ångströmslaboratoriet och SLU finns att nå på kort avstånd. Goda kommunikationer längs med Vårdsätravägen med flera och täta busslinjer. Ner till City kan man även ta sig via fina cykelvägar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.