Torgny Segerstedts Allé 9

Torgny Segerstedts Allé 9

Slutpris

2 120 000 kr


Södra Rosendal— Uppsala

Torgny Segerstedts Allé 9


Slutpris
2 120 000 kr

Södra Rosendal— Uppsala

Yteffektiv 2:a med balkong i Rosendal

Här finns nu en yteffektiv 2:a med balkong till salu i området Rosendal som är känt för sina vackra grönområden och närhet till olika naturområden. Här kan du utforska och njuta av promenadstråk samt ta del av den fridfulla miljön. Området har också närhet till flera institutioner, vilket gör det till en idealisk plats för studenter och akademiker.

Bostaden erbjuder en kombinerad öppen yta mellan kök, vardagsrum och matplats vilket skapar en social inbjudande yta. Härifrån nås även balkongen som ger ett extra rum under sommaren. Sovrummet är väl tilltaget till storlek och passar därför en dubbelsäng men även extra förvaringsmöbler. Mellan hall och sovrum finns en stor klädkammare som antingen kan nyttjas som en walk in closet alternativt som bostadens förråd. Badrummet är helkaklat med ett vackert golv i carraramarmor och infällda spotlights i taket som skapar en lyxig känsla.

I bostadsrättsföreningen Stadsskogen Kåbo 57:1 finns det en uppskattad gemensam innergård, hobbyrum med tillhörande verktyg samt en gemensam tvättstuga.

På Torgny Segerstedts Allé lever man stadsnära samtidigt som man har kontakt med naturen. Stadsskogen ligger inom kort avstånd från bostaden, med fina promenadstråk och möjligheter till ett rikt friluftsliv. Här kan man ägna sig åt löpning, vandring och svampplockning. En snöig vinter tar du längdskidorna ut i elljusspåret. Runt hörnet ligger också USIF-arena med bl.a. gym, tennisbanor och padel. Här finns även den mycket populära och påkostade lekparken, Solvallsparken, med allt vad såväl yngre som äldre barn kan önska sig: Klätterställning, gungor, studsmattor, utomhuspingis, basketkorg, klättervägg, tennisvägg, sandlådor, lekhus, picknickbord, beachvolleyplan och utomhusgym. Det är också väldigt enkelt att ta sig längre ut i natursköna omgivningar kring Ekoln och Hågadalen-Nåstens naturreservat. Till fots, på cykel eller med de täta bussturerna kommer man snabbt till BMC, Ångström, SLU, Akademiska sjukhuset och många andra stora arbetsplatser/universitetsinstitutioner. Stadsdelen Rosendal växer snabbt och så gör även servicen i området. Numera finns här flera restauranger, välsorterad matbutik, apotek, blomsterhandel och bageri.

Stadsmänniska eller naturälskare? Här är det lätt att trivas!

Varmt välkommen!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 852 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-07-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torgny Segerstedts Allé såldes av oss 2024-07-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torgny Segerstedts Allé.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Edvin Nicholls

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.