Tunagatan 7 A

Tunagatan 7 A


Tunabackar— Uppsala

Tunagatan 7 ATunabackar— Uppsala

Fin 3:a med öppen spis, burspråk och söderbalkong i Tunabackar.

Välkommen till en ljus och mycket hemtrevlig och fin 3:a i gavelläge med öppen spis, burspråk och söderbalkong.

Planlösningen erbjuder ett stort vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, matbord och "läshörna". I vardagsrummet finns ett vackert burspråk och en fungerande öppen spis. Utgång till balkong med fri utsikt och hel himmel i härligt söderläge från vardagsrummet. Vidare finns två stora sovrum, ett fräscht badrum, ett tilltalande kök med matplats samt en hall med bra förvaringsutrymmen i garderober med överskåp.

Här i populära och lugna Tunabackar bor ni i vackra och grönskande omgivningar. Attraktivt läge med absolut närhet till city, Fyrishov, Torbjörns torg med bland annat matvarubutik, apotek och blomsteraffär. Vidare finns flera förskolor, Domarringens skola (låg- och mellanstadie), Tunabergskolan (högstadium) och upplysta motionsspår i Röbo på bekvämt gångavstånd samt vackra promenadstråk kring Fyrisån. Buss ned mot citykärnan trafikerar med täta turer på Svartbäcksgatan alldeles intill.

Till lägenheten hör två förråd varav ett rymligt vindsförråd. I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. I föreningen finns två tvättstugor, torkrum, mangelrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum samt ett gästrum. Välmående förening med Tallparkens vackra ytor precis intill föreningens byggnader. På föreningens gård finns fina grönytor som sommartid är populära för grill och umgänge.

Välkomna på visning!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 090 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1/2 tr (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tunagatan såldes av oss 2023-12-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tunagatan.

Boka värdering
Ann Sjöberg
Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad