Väderkvarnsgatan 54A

Väderkvarnsgatan 54A

Slutpris

3 500 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 54A


Slutpris
3 500 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Gavellägenhet i stabil förening med lummig innergård i populära Fålhagen!

På Väderkvarnsgatan 54 A i Fålhagen bor ni i fina kvarter i denna gavel-3:a på andra våningen i hus från 30-talet. Bostaden är ljus och luftig, har stora rum och genomgående fina ytskikt. Här bor ni i ett mycket bra läge med kort promenad till resecentrum och city med all dess utbud. Här finns även mataffär och restauranger alldeles runt knuten samt närhet till grönområden.

Redan i hallen kan man se att lägenheten varsamt har renoverats och genom att kombinera det nya moderna med detaljer i original från byggåret har man plockat fram det bästa av två världar. Här får ni generös takhöjd, vackra trägolv, många och stora fönster med fina vitmålade fönsternischer med de äldre beslagen bevarade. I hallen finns platsbyggda garderober som är målade i en sober matt kulör som gör sig mycket bra i kontrast till det ljusa trägolvet. Här finns alltså gott om förvaring och ytterligare förvaringsmöjligheter hittar ni i master bedroom i den stora skjutdörrsgarderoben samt i klädkammaren. Köket har på senare år fått en ny kostym med Hth-kökssystem kombinerat med en del av den äldre inredningen som bevarats och ger köket karaktär. Till det sitter infällda spotlights över arbetsbänken och den maskinella utrustningen går i rostfritt. Här i köket kan ni inta era enklare måltider och väntar ni större sällskap placerar ni med fördel ett matsalsbord i vardagsrummet som också rymmer favoritsoffan för mysiga TV-kvällar. I vardagsrummet flödar ljuset fritt tack vare fönstren som är placerade i två väderstreck och i den platsbyggda bokhyllan ställer ni era favoritförfattares alster på rad. Det som ursprungligen var en generöst tilltagen entréhall har nu fått ge plats åt ett extra sovrum passande ett barn eller tonåring eller varför inte göra det till ett hemmakontor i dessa tider? Sist men inte minst finns självklart ett badrum som inhyser badkar, tvättställ med kommod samt toalett.

Flytta till en stabil och välmående förening, Brf Midgård. Föreningen har genomfört renoveringar såsom dränering, byte av avlopps- och elstammar samt fiberinstallation och detta med låg belåningsgrad. Föreningen har en fantastisk trädgård med bland annat bärbuskar och möjlighet till egen odling.

Lägenheten disponerar ett vindsförråd och två källarförråd.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
3 930 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2022-03-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.