Bäcketorpsvägen 1

Bäcketorpsvägen 1

Slutpris

900 000 kr


Björnängen— Hagfors

Bäcketorpsvägen 1


Slutpris
900 000 kr

Björnängen— Hagfors

Familjevilla med centralt läge!

Välkommen till denna välvårdade 1½ plansvilla med källare på Bäcketorpsvägen 1 i Hagfors!
Här erbjuds en villa om fem rum och kök, fördelat på 120 kvm. Villan är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, mataffär och andra faciliteter. Tomten är på 1200 kvm och har en härlig trädgård.
På entréplan finner vi en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stort vardagsrum med öppen spis och utgång till inglasad altan, ett modernt kök med bra plats för matlagning och förvaring av köksredskap med intilliggande matsalsrum. Sovrum och badrum med dusch.
På övre plan finns en ljus möblerbar hall, tre sovrum och en toalett. Källaren inrymmer ett stort allrum/hobbyrum, tvättstuga, matkällare och fina förrådsutrymmen.

Villan är bekväm och välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig i ett hem. Till detta finns en obebyggd tomt som gränsar till denna, där en tanke har varit att bygga garage. Tomten är på 1394 kvm.

För mer information eller för att boka en visning, kontakta mig.


Boarea/biarea
120/76 kvm
Driftkostnad
39 600 kr/år
Tomtarea
2 594 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-22

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Bäcketorpsvägen såldes av oss 2023-12-22. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Bäcketorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.