Bengtssons väg 2

Bengtssons väg 2

Slutpris

1 395 000 kr


Dalen— Hagfors

Bengtssons väg 2


Slutpris
1 395 000 kr

Dalen— Hagfors

Mycket tilltalande villa i lugnt bostadsområde!

Välkomna till Bengtssons väg 2 i Hagfors och denna mycket tilltalande villa som upplevs rymlig och välplanerade med en härlig inglasad veranda och en öppen ovanvåning med inglasad balkong.
Villan inrymmer i entréplan en rymlig, välkomnande hall med god ytor för avhängning av ytterkläder. Luftigt kök med moderna vitvaror och gott om plats för matlagning och umgänge. I anslutning till köket finns ett allrum med burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp samt inglasad veranda - en perfekt plats att njuta av solen och grönskan oavsett väder. Två sovrum, tvättstuga, helkaklat badrum och gästtoalett.
Helt öppen ovanvåning som kan byggas med extra sovrum om så önskas. Inglasad balkong i söderläge med nedgång till verandan.

Villan är upprättad på en plan trädgårdstomt i ett lugnt bostadsområde med närhet till strövområden och belyst gång/cykelbana som leder hela vägen in till Hagfors centrum. Här finner du affärer, restauranger, skola och andra bekvämligheter . Övrigt finns ett vidbyggt dubbelgarage med bakomliggande kontor/förråd. Redskapsbod för extra förvaring. Fiber finns installerat.

Varmt välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
157/65 kvm
Driftkostnad
39 819 kr/år
Tomtarea
879 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-03-08

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Bengtssons väg såldes av oss 2024-03-08. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Bengtssons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.