Hagforsvägen 16

Hagforsvägen 16

Slutpris

1 200 000 kr


Hagfors

Hagforsvägen 16


Slutpris
1 200 000 kr

Hagfors

Trevlig souterrängvilla i barnvänligt område!

Här är huset för er som söker ett välskött hem med lugnt läge i ett eftertraktat villaområde. Bostaden erbjuder en trivsam planlösning där man via några trappsteg når entrén. Via hallen nås husets alla utrymmen och även trappan till källarvåningen.

Köket har gott om skåpsförvaring och plats för matgrupp. Vardagsrum ligger i anslutning till matsalrummet och har fint ljusinsläpp från rummets många fönster. Härifrån kommer man även ut till balkongen under tak. I entréplanet finns även ett sovrum alternativt arbetsrum, toalett med wc och handfat.
I souterrängplanet finns tre sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, wc, handfat i möbel och duschhörna. Bra med förvaringsutrymmen med rymliga förråd. Tvättstuga. Bättre än såhär blir det inte! Fin trädgårdstomt med baksida som angränsar mot Uvån som rinner igenom samhället
Här bor ni med ett fantastiskt läge med närhet till bl.a. skola, förskola och motionsspår finns. Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
150/59 kvm
Driftkostnad
28 280 kr/år
Tomtarea
637 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-07-12

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Hagforsvägen såldes av oss 2021-07-12. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Hagforsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.