Behållare Behållare

Hammar, Hammarö
Gösvägen 133

Referensnummer
516 684
Boarea
133 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Hammar

På Hammar bor du ett stenkast från Hammarös skärgård. Det är ett fantastiskt barnvänligt område med närhet till både sjö, skog, förskola, skola och fotbollsplan. Karlstad når du på tio minuter med bil.

Fördelar med området

Gym Lätt att parkera bilen Tryggt Barnvänligt Motionsspår Lugnt Hundvänligt Bussar Parker/Grönområden

Resturang/butiker

Hammar är belägen på Hammarö och närmaste matbutik samt affär är i området Nolgård handelsområde. Där finns Stora Coop, ICA kvantum samt fler affärer som Dollarstore och Apoteket Hjärtat. Det finns även resturanger och gym. Inte långt från Hammar, på Lövnässidan, finns även gymmet STC.

Familjeliv

Hammar är ett lugnt och trivsamt område med närhet till skola, naturen och bra kommunikationer. Det är det helt enkelt det perfekta områden för de som uppskattar lugnet samt en trygg miljö.

Kommunikationer

Det finns bra cykel- och promenadvägar i området och bra bussförbindelser via Jonsbols knytpunkt till Karlstad centrum, där du kan ta dig vidare till Karlstads olika stadsdelar. Det finns även flertal bussar som tar dig runt på Hammarö och till Bergvik.

Sport och fritid

I området finns fina promenadstråk på mysiga skogsstigar och en cykeltur bort finns Kilenegården för friluftsliv som passar hela familjen.

Använd kartan
X
Avstånd
  • Sjö
    926 m
    5 min
    4 min
    16 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.