Mäklare i Karlstad

Anna Henriksson

Anna Henriksson

Anna Henriksson

VD/Fastighetsmäklare

Kontor
Karlstad

Mäklare i Karlstad

Anna Henriksson

Jag strävar alltid efter att få så nöjda kunder som möjligt, både säljare och köpare. Jag har gedigen erfarenhet av mäkleri och försäljning och har jobbat som mäklare i 13 år. Mellan 2014-2018 arbetade jag i Stockholm och hade en topplacering i regionen. Jag är väldigt engagerad och brinner verkligen för att förmedla bostäder!

Vad skiljer mig från andra mäklare?

Mina kunder beskriver mig ofta som väldigt engagerad, lyhörd, trygg och extremt tillgänglig. Jag vill ständigt finnas till hands och lägger stor vikt vid presentation av bostaden samt vid visningstillfället när jag verkligen får chansen att sälja in bostaden. Jag är även en duktig förhandlare och kämpar alltid efter att nå rekordpriser. Jag jobbar alltid maximalt för att nå högsta möjliga slutpris

Bakgrund

Jag är född och uppvuxen på Hammarö och har bott i Karlstad i många år. 2018 flyttade jag hem från Stockholm där jag bodde i över 4 år. Hemlängtan blev efter de åren för stor och nu är jag tillbaka som ägare av Mäklarhuset i Karlstad. Det är verkligen en dröm att återigen få arbeta på min hemmamarknad med all erfarenhet jag nu har i bagaget från en extremt konkurrensutsatt marknad

Mina meriter

2014-Årets Rookie Mäklarhuset Norrort Stockholm - 2015-2018-Topplistan omsättning Mäklarhuset Stockholm/Uppsala - 2019-Flest rekommendationer Värmlands län Q3 - 2019-Nr 2 flest rekommendationer av alla mäklare i Karlstad - 2019-Finalist Årets Mäklarpersonlighet Sverige - 2020-Topplista Flest Rekommendationer helår Karlstad/Hammarö 2021-Årets kontor med nöjdast kunder Sverige. 2023-Högst betyg SKI.

"Mina ledord är trygghet och engagemang!"
Reco
4.9

HittaMäklare
4.9Hitta till oss


Mäklarhuset Karlstad Bryggaregatan 4 653 40 Karlstad

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.