Ulvsbygatan 13a, 2tr

Ulvsbygatan 13a, 2tr

Slutpris

1 350 000 kr


Norrstrand— Karlstad

Ulvsbygatan 13a, 2tr


Slutpris
1 350 000 kr

Norrstrand— Karlstad

Ljus och öppen tvåa med naturnära, attraktivt och fint läge!

Välkommen till en ljus och öppen lägenhet i fint skick. Det här boendet lämnar inget övrigt att önska för den som vill bo modernt. Denna tvåa erbjuder mycket dagsljus, behagliga färgval och fräscha ytskikt. I denna bostad möts vi av en inbjudande och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Vidare finns ett ljust sovrum med furugolv, ett helkaklat badrum och ett rymligt och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det trevliga och fint renoverade köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en stor och fin balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas har sydvästläge med sol från morgon till kväll och lättmöblerade ytor. Välskött förening med fokus på energi och förbättringsåtgärder där internet och kabel-tv från Sappa ingår i avgiften.

Norrstrand är en mycket trevlig del av natursköna Karlstad. Här har du Norrstrandsparken ett stenkast från lägenheten och Sundstatjärn en promenad bort. Dessutom ligger City en cykeltur från bostaden. Goda kommunikationsmöjligheter med buss till stan eller Universitetet. Vi ses på Ulvsbygatan 13a!


Boarea
53 kvm
Avgift
3 609 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-29

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Ulvsbygatan såldes av oss 2021-03-29. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Ulvsbygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.