Stenhagsgatan 10d

Stenhagsgatan 10d

Slutpris

1 195 000 kr


Våxnäs— Karlstad

Stenhagsgatan 10d


Slutpris
1 195 000 kr

Våxnäs— Karlstad

Hemtrevlig, yteffektiv och ljus trea med balkong!

Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad lägenhet i fint skick. Det generösa ljusinsläppet gör gott för både dig och dina växter. Denna trea erbjuder fräscha ytskikt, behagliga färgval och stora fönster. 

I den välplanerade och inbjudande hallen i denna lägenhet finns gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett mysigt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för soffa samt matgrupp. Det stora, moderna och nyrenoverade köket med generösa arbetsytor, stora fönster och plats för matgrupp lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett rogivande och inbjudande sovrum med plats för garderob samt säng, vidare finns sedan ett till sovrum. Badrummet är funktionellt och trevligt med toalett, dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora, inglasade och takbeklädda balkong med trätrall, lättmöblerade ytor och kvällssol. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

I hjärtat av Våxnäs bor du naturnära och centralt med närhet till bland annat skola, matbutik, restauranger, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Våxnäs centrum ligger inom gångavstånd, city en cykeltur bort och Bergvik/universitetet ligger en kort bilresa från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
70.5 kvm
Avgift
4 007 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-29

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Stenhagsgatan såldes av oss 2021-11-29. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Stenhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.