Ulvsbygatan 2 C

Ulvsbygatan 2 C

Slutpris

1 195 000 kr


Norrstrand— Karlstad

Ulvsbygatan 2 C


Slutpris
1 195 000 kr

Norrstrand— Karlstad

Ljust och modernt boende med söderbalkong!

Välkommen till denna charmiga bostad i Norrstrand, Karlstad. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett harmoniskt och ljust boende. Med sin balkong i söderläge kan du njuta av solen hela dagen. Inne i bostaden möts du av fina ytskikt och ett fantastiskt ljusinsläpp som ger en trivsam atmosfär. Vardagsrummet erbjuder en mysig sovalkov där du kan koppla av efter en lång dag. Köket är verkligen något alldeles extra, med moderna och stilrena detaljer. Badrummet är fräscht, inbjudande och har inbyggda ljusplattor i taket. Bostaden är på 38 kvadratmeter och ligger på andra våningen i denna trevliga bostadsrättsförening. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område, samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara boende i Karlstad.

I hjärtat av Norrstrand bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat skola, matbutik, bra kommunikationer, vackra grönområden och restauranger. ICA Supermarket Wallinders ligger runt knuten, Centrum en promenad bort och Karlstads universitet ligger inom pendlingsavstånd. Söker du efter ett boende med ett centralt och naturnära läge har du hamnat rätt!
Välkommen på visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
1 910 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-03

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Ulvsbygatan såldes av oss 2024-06-03. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Ulvsbygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.