Älvsgatan 2 / Hamn / Lycksele

Arkitektritad 1½-plans villa med älvsutsikt

Boarea/biarea
140/41 kvm
Driftkostnad
40 526 kr/år
Tomtarea
1 022 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på älvsgatan såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på älvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till klassiska Hamn och denna 1½-plans villa – ett karaktärsfullt och stort hus i fint skick med härlig atmosfär och lättmöblerade rum. Vidare är det här ett härligt boende med stora fönster, fint ljusinsläpp och härlig utsikt över Umeälven.

Huset består bland annat av ett rymligt, fint och stilrent kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Här finns ett luftigt, ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in solens strålar, generös takhöjd (2,60 m) och Roslagsspis i vardagsrum samt fem sovrum. Badrum och toalett renoverades 2006.

I Hamn bor man mycket centralt, har älvsutsikt och med centrum på bekvämt gångavstånd. Nästan lika enkelt och snabbt tar du dig till Tannbergets multifunktionsbana och till Ansia resort med bara en kortare cykeltur!

Välkommen på visning av denna fastighet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Välkommen till Hamn

Hamn sträcker sig längs med älvens södra sida, här finns idag främst villor, kedjehus, hyres och bostadsrätter.

Centralt

Hamn ligger mycket centralt med gångavstånd till centrum bara några hundra meter bort. Det finns lekparker, bensinstation och mataffär bara ett stenkast bort från området.

Service

På grund av det centrala läget gör att det finns ett större utbud av service och nöjen. Det finns mängder med butiker, gym, simhall, café, bowlinghall, och bio. Endast tre minuter från området finns tåg och busstation samt ett flertal restauranger.

Kommunikation

Till och från Hamn tar man sig enkelt genom att cykla eller gå efter gator och cykelstigar som finns i hela stan. Med närhet till tåg och busstation gör att det finns goda möjligheter att resa med linjetrafik till andra orter.

Skola

Beläget med gångavstånd till förskola, grundskola samt gymnasieskola. läs mer på http://www.lycksele.se/barn-och-utbildning/grundskola/vara-grundskolor/ http://www.lycksele.se/barn-och-utbildning/gymnasieskola/

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.