Ridvägen 10

Ridvägen 10

Slutpris

1 790 000 kr


Norräng— Lycksele

Ridvägen 10


Slutpris
1 790 000 kr

Norräng— Lycksele

Välplanerad villa med renoverat badrum -23

Välkommen till detta rymliga och välplanerade hus beläget i det natursköna området Norräng i Lycksele. Med en total boyta på 154 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om utrymme för hela familjen. Här finner du ett stort och ljust Ikea kök -10 där matlagning och umgänge blir enkelt och trevligt. Med 6 rok, varav 4 st sovrum, finns det gott om utrymme för att hela familjen ska trivas. På övervåningen finner du ett nyrenoverat badrum, 2 st sovrum och ett rymligt allrum med utgång till inglasad balkong.

Utöver detta finns även en inglasad altan på entréplan där du kan njuta av härlig eftermiddags och kvällssol oavsett väder. På den stora och välskötta tomten finns även ett soldäck med en vedeldad badtunna, perfekt för avkoppling och njutning under soliga dagar.

Det vidbyggda garaget med skärmtak ger både skydd och bekvämlighet för dina fordon. Bostaden har vattenburen uppvärmning och fiberanslutning.

Denna villa är belägen i ett barnvänligt område på återvändsgata med närhet till grönområden, lekplatser, förskola samt Norrängsskolan. Säker gångväg till skola och förskola via tunnel under Norrängsvägen. För den naturintresserade finns det möjlighet till härliga promenader och utflykter i den vackra omgivningen. Här bor du också nära till stallet, golfbana, skoterleder samt discgolfbana.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hus en perfekt kombination av modern komfort, naturnära omgivningar och generösa ytor för hela familjen att trivas på. Välkommen på visning till Ridvägen 10!


Boarea/biarea
154/45 kvm
Driftkostnad
42 303 kr/år
Tomtarea
1 050 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-05-07

Mäklarhuset Lycksele

Denna villa på Ridvägen såldes av oss 2024-05-07. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Ridvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.