Tannsele 51 / Tannsele / Lycksele

Trivsam 1½-plans villa med inredningsbar övervåning

Boarea/biarea
100/56 kvm
Driftkostnad
40 752 kr/år
Tomtarea
1 908 kvm
Rum
3 rum (2-5 sovrum)
Såld
2020-07-07
Bostaden är såld!

Denna villa på tannsele såldes av oss 2020-07-07. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på tannsele

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tannsele är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam 1½-plans villa med inredningsbar övervåning. Rymligt kök och vardagsrum, två sovrum samt stort inrett rum bakom garaget. Vattenburen värme med panna -05, vidbyggt isolerat garage. Fint läge i byn Tannsele, endast 10 km från Lycksele. Utsikt över Umeälven. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Välkommen till Tannsele

Tannsele ligger en mil sydöst om Lycksele som idag främst består av villor. Det är ett trivsamt område för den som uppskattar livet på landet då det finns jordbruksområden och bondgårdar i närheten.

Familjeliv

Tannsele passar utmärkt för barnfamiljer som vill bo på ett lugnt och tryggt område bort från stan. Närmaste förskola samt grundskola ligger 4 kilometer bort i byn Hedlunda.

Kommunikation

Till och från byn tar man sig med bil efter den asfalterade vägen, ingen tung trafik vilket gör området mer barnvänligt. Från Hedlunda som ligger cirka fyra kilometer bort börjar en cykelväg som går hela vägen in mot stan vilket gör att cykel också är ett alternativ.

Sport och fritid

Området erbjuder närhet till fin natur och en aktiv livsstil då det endast fyra kilometer bort finns en hockeyplan, fotbollsplan och tennisplan. Området erbjuder även elljusspår, bad och fiske.

Närhet

Med närhet till Norrlands ljuva skogar och den friska älven så är man samtidigt bara 15 minuter från centrum och närmaste affärerna vilket gör Tannsele ännu mer attraktivt. Lycksele flygplats ligger 5 kilometer från byn vilket gör att man lätt kan sätta sig på ett flyg ner till huvudstaden.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.