Tannträsk 15

Tannträsk 15

Slutpris

1 550 000 kr


Tannträsk— Lycksele

Tannträsk 15


Slutpris
1 550 000 kr

Tannträsk— Lycksele

Lantligt belägen 1½ plans villa med vidbyggt garage

Välkommen till denna lantligt belägna 1½ plans villa med vidbyggt garage i Tannträsk. Med sina 149 kvadratmeter erbjuder detta hus gott om utrymme för en familj. Här finns totalt 6 rum, varav 4 sovrum, vilket ger möjlighet till härlig gemenskap och samvaro.

Köket renoverades -12 och har en modern vit köksinredning. Badrummet har också genomgått en renovering under 2022. På övervåningen hittar du ett härligt allrum med ryggåstak, perfekt för avkoppling och umgänge samt 2 st sovrum.

Fiber är indraget i huset, vilket ger snabbt och pålitligt internet. Driftskostnaderna är låga tack vare jordvärme, vilket gör det både ekonomiskt och miljövänligt att bo här.

På framsidan finns en stor altan där du kan njuta av solen och koppla av. På baksidan finns också ett inglasat uterum och ett soldäck, vilket ger möjlighet till utomhusliv året runt.

Fastigheten har en generös tomtyta på 2533 kvadratmeter. Här finns även andra byggnader såsom en carport med 4 platser, perfekt för den bilägande familjen. För djurälskaren finns även ett hundhus med hundgård. Dessutom finns en lekstuga för de små i familjen.

Beläget endast 7 km från stan erbjuder denna villa både närhet till stadens bekvämligheter och den lugna lantliga miljön.

Här finns alla förutsättningar för att bara kunna flytta in och bo. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
149/16 kvm
Driftkostnad
39 068 kr/år
Tomtarea
2 533 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-24

Mäklarhuset Lycksele

Denna villa på Tannträsk såldes av oss 2024-04-24. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Tannträsk.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.