Timotejvägen 13 / Västerslätt / Umeå

Villa i fint läge vid Tväråns vackra grönområde

Slutpris
3 220 000 kr
Boarea/biarea
90/90 kvm
Driftkostnad
27 708 kr/år
Totalareal
645 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Timotejvägen såldes av oss 2019-05-09. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Timotejvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa i fint läge vid Tväråns vackra grönområde. Lugnt och idylliskt barnvänligt läge nära Umeå centrum. Villan har många rum som ger ovanligt god flexibilitet och fjärrvärme ger komfortabel och säker drift. Taket är nytt och fönster i hela entréplanet är bytt till 3-glasfönster, även delar av källaren. Uterum med utgång från matrummet och altan intill. Rymlig gillestuga med trivsam öppen spis finns i källare, här finns också gästrum, bastu och två hobbyrum. Stort varmgarage. Fiber finns indraget. Trevlig uppvuxen trädgårdstomt med staket, prydnadsbuskar och flaggstång. Välkommen till Timotejvägen 13 vid Tväråns grönområde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västerslätt

Lugnt och centralt

Allmänt

Just nordväst om centrala stan finner du Västerslätt. Ett lugnt och trivsamt område huvudsakligen bestående av bostadsrätter och småhus. Här finns det lummiga innergårdar och mysiga grönområden vid Tvärån som skiljer området från Rödäng. Norr om bostadsområdet finns det mycket centrala Västerslätts industriområde med en rad olika företag och verksamheter.

Rekreation

Från Västerslätt har du nära till både sport och motion. Närliggande Hedlundadungens lummiga grönområde erbjuder stor lekplats, minigolf samt utegym. Intilliggande Noliaområdet huserar en rad olika idrottsanläggningar. I20-skogen och strandpromenaden längs älven finns bara en kort promenad bort.

Service

Västerslätts centrum erbjuder matvaruaffär, bank och konditori. Promenadavstånd till citys rika utbud av caféer, restauranger och affärer. Förskolor och skola (F-3) finns nära till på Rödäng. Andra närliggande skolor är Hedlundaskolan, (F-6), Grisbackaskolan (F-6), Prolympiaskolan (6-9), och Grubbeskolan (7-9). Två av Umeås största gymnasieskolor Dragonskolan och Midgårdskolan ligger inom cykel/gångavstånd.

Kommunikation

Från Västerslätt är det promenadavstånd till centrala stan och övriga Umeå nås enkelt via cykel eller buss som trafikerar igenom Västerslätt

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.