Stregnellvägen 10 / Älandsbro / Härnösand

Trivsam familjevilla i Älandsbro!

Slutpris
795 000 kr
Boarea/biarea
130/30 kvm
Driftkostnad
46 658 kr/år
Totalareal
819 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna villa på stregnellvägen såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Älandsbro samt även på stregnellvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älandsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma familjevilla centralt belägen i Älandsbro. Villan erbjuder ett stort kök, matrum, vardagsrum samt tre sovrum. Här finns även ett gårdshus med en lägenhet med ett rum och litet kök samt garage. Stor altan med härligt solläge invid entrén. Uppvuxen trädgårdstomt med skyddande häck mot gatan. I trädgården finns även en jordkällare. Fiber från Servanet finns indraget.
Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Älandsbro

I Älandsbro - ca 10 km norr om Härnösand, bor ungefär 860 personer. Älandsbro ligger vackert vid Älandsfjärden med närhet till service och natur. I centrum finns livsmedelsbutik, några butiker, bensinstation och restauranger.

Förskolor och skolor

I Älandsbro ligger Älandsbro Skola som är en skola för barn i årskurs förskoleklass till och med årskurs sex. Här finns två förskolor, Älandsbro Förskola (kommunal) och Rönnbackens Förskola EF (fristående) samt fritidshem.

Sport och fritid

På Brovalla idrottsplats håller Älandsbro AIK till. I direkt anslutning till idrottsplatsen finns 2,5 km elbelyst motionsspår.

Kommunikation

Till och från Älandsbro kan du lätt ta dig till och från med buss, bil eller cykel, bil. Buss nr 518 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg nästan hela vägen till centrum.

Närområde

Det är nära till Härnösands Golfbana, som är en havs- och parkbana 18-hålsbana belägen på Vägnön. Bortom Vägnön finns Hemsön där du hittar Hemsö Fästning med tillhörande restaurang. Om du kör norrut och 1 km norr om Älandsbro hittar du mötesplatsen "Mats och Karin musik och Möten" till vänster, och de arrangerar bl.a. musikkvällar. Älandsbro Intresseförening är aktiv förening som arbetar med utvecklingen av Älandsbro, läs om dem på www.älandsbro.se.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.