Ås 170 / Norra Alnö, Ås / Alnö / Sundsvall

Havsnära dröm på Alnö

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
73 kvm
Driftkostnad
22 372 kr/år
Totalareal
2 505 kvm
Rum
4 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ås såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Alnö samt även på Ås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Alnö, Ås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker ni ett fritidshus eller mindre permanentboende med fint läge så finns nu möjlighet att förvärva denna pärla till fastighet! Med lugnt läge i vackra omgivningar ligger detta välskötta och renoverade hus med utsikt mot havet. Huvudstugan är utbyggd och smakfullt renoverad i flera omgångar med mycket hög kvalitet och många trevliga detaljer. Även utomhus slås man av hur välskött denna fastighet är och de många uteplatserna där ni kan följa solen är ett stort plus tillsammans med övriga byggnader. Här finns till exempel en trevlig gäststuga och en äldre, charmig bastustuga. Kommunalt vatten & avlopp året runt är givetvis indraget. Blir ni badsugna är det endast tre minuters promenad ned till badstranden nedanför. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.