Båtsmansvägen 34

Båtsmansvägen 34

Slutpris

2 000 000 kr


Bondsjöhöjden— Härnösand

Båtsmansvägen 34


Slutpris
2 000 000 kr

Bondsjöhöjden— Härnösand

Fantastiskt välplanerat hus med fräscha ytskikt och stora sociala ytor!

Varmt välkommen till denna fantastiska familjevänliga souterrängvilla på Bondsjöhöjden. Villan erbjuder ett rymligt kök, vardagsrum, fem sovrum, duschrum, relaxrum med bastu och en underbar inglasad altan som förlänger säsongen.

Fastigheten har uppvärmning via fjärrvärme, indraget fiber, dränerat samt ett garage med gott om plats för en bil. Lättskött trädgård som gränsar mot områdets allmänning med träd och buskar. En perfekt trädgård för barnen att leka på eller varför inte till dig med gröna fingrar. Här bor du i ett populärt område bland barnfamiljer tack vare gångavstånd till förskola och skola, goda kommunikationer och cykelavstånd till centrum. Här är det även nära till Bondsjöhöjdens idrottsanläggning med både motionsspår och fotbollsplaner.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!


Boarea/biarea
143/51 kvm
Driftkostnad
47 951 kr/år
Tomtarea
799 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-08-25

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Båtsmansvägen såldes av oss 2020-08-25. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Båtsmansvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.