Bryggeribacken 11 / Stenhammar / Härnösand

Barnvänligt och välplanerat kedjehus på omtyckta Bryggeribacken!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
142/9 kvm
Driftkostnad
45 457 kr/år
Tomtarea
453 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-24
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Bryggeribacken såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Bryggeribacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bryggeribacken 11, ett rymligt och välplanerat boende med fin utsikt, sociala ytor och lättmöblerade rum. Huset erbjuder till exempel ett rymligt kök med öppen planlösning mot matrum och vardagsrum, ett stort allrum på övre plan, två fina duschrum samt möjlighet till fyra sovrum. Den härliga inglasade balkongen, som har plats både för matgrupp och loungemöbler, passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar. Balkongen erbjuder kvällssol och fantastisk utsikt över Härnösand. Huset har även mycket bra förvaringsmöjligheter både inne och ute. Vill du måla och tapetsera samt sätta din egen prägel på ditt boende så är det här chansen för dig!

Hörnträdgårdstomten är lättskött, barnvänlig och har en uppvuxen och insynsskyddade häck både mot gångvägen och grannen. Huset är beläget på en återvändsgatan i lugna omgivningar med närhet till både förskolor och skolor samt friluftsaktiviteter!

Välkommen till ett trivsamt boende endast en kortare promenad från Härnösands centrum!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stenhammar

På Stenhammar har du närhet till såväl samhällsservice som skog och natur. Ett familjevänligt bostadsområde med både villor och en bostadsrättsförening med bostadsrättsparhus.

Förskolor och skolor

I närområdet finns Tjäderns och Svalans Förskolor och till Gerestaskolan är det cirka en kilometer om man går eller cyklar och cirka tre kilometer om man åker bil. På Gerestaskolan finns det barn i förskoleklass till årskurs 6. Här finns grundskola, fritidshem, grundsärskola och träningsskola. Det är cirka två kilometer till Kristinaskolan som är en specialskola för döva och hörselskadade barn.

Sport och fritid

Från Stenhammar är det väldigt nära till Vårdkasen som har fina strövområden och klapperfält. Här finns en skidbacke i söderläge med fyra nedfarter i olika svårighetsgrad, hopp och rails samt en pulkabacke bredvid barnbacken. Här finns dessutom ett antal välpreparerade skidspår för den som vill åka längdskidor. Uppe på toppen finns även ett utkikstorn med fantastisk utsikt över staden och Södra Sundet och en restaurang som erbjuder middagar med en slående utsikt över staden. På Vårdkasen anordnas även aktiviteter med mountainbike, down hill, backtävlingar med bil, orientering

Kommunikation

Till och från Stenhammar kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 39 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka tre kilometer.

Närområde

I närområdet finns Willys Matmarknad. I närområdet finns också en park med fotbollsplan, frisbeegolf, BMX- och skatepark. Ner till stadens innerkärna med bl.a. butiker, livsmedelsaffärer, caféer, restauranger, biograf, simhall, konsthall och teater är det cirka tre kilometer.

Liknande bostäder i närheten