By 105 / Häggdånger / Härnösand

Lantlig & trivsam idyll i Häggdånger!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
36 923 kr/år
Tomtarea
78 650 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-14
Bostaden är såld!

Denna villa på by såldes av oss 2020-08-14. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på by

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häggdånger är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längtar ni ut till landet, med den frihet och lugn som här finns?
Nu finns ett gyllene tillfälle att bli ägare till denna trivsamma villa i Häggdånger med total markareal om ca 7,9 ha fördelat om vacker trädgårdstomt och litet skogsskifte.
Här finns ett i mångt och mycket komplett & behändigt boende på landet. Enplansvillan om 100 kvadratmeter erbjuder bland annat ett nytt värme- och ventilationssystem, fiber via Servanet, fräscha ytskikt och våtrum, mysig täljstenskamin och bastu samt ett läckert ryggåstak. Upplev även det härliga ljusinsläppet tack vare stora fönsterpartier och villans soliga läge.
På gårdsplanen finns ett praktiskt dubbelgarage grundlagt på gjuten platta med plats för två bilar, skoter och exempelvis fyrhjuling.
För den trädgårdsintresserade är tomten en dröm. Sol mest hela dagen och enormt fina ytor för trädgårdsland och växthus.

I Häggdånger och By bor man på landet och får uppleva lugnet och kanske ett och annat rådjur som passerar nere på lägdan. Granne med fastigheten ligger en bondgård med gårdsbutik och några minuters cykelväg bort finns ett trivsamt havsbad vid Byviken. Från By är det enkelt att ta sig både till Härnösand och Sundsvall/Timrå, både via egen bil eller kollektivtrafik.

Passa på att förverkliga er dröm att bo lite bättre!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Häggdånger

Häggdånger är ett stort område en och en halv mil utanför Härnösand med mycket fritidshus men också många året runt boende. Här finns natursköna miljöer och ett hemtrevligt lugn med närhet till både skog och sjö.

Förskola och skolor

I Häggdånger finns både förskola och byskola från förskoleklass till årskurs sex i samma byggnad, där det också finns ett fritidshem. Häggdångers byskola har ungefär fyrtio elever.

Sport och fritid

I Häggdånger finns alla möjligheter för att ha ett rikt fritidsliv bland både skog och sjöar, här är det också ett rimligt avstånd för den som känner för havsfiske. Vid grötsjön inte långt bort finns en mycket trevlig badplats med tillhörande brygga och möjlighet att kunna grilla. I skogarna runt Häggdånger finns gott om både svamp och bär.

Kommunikation

Till och från Häggdånger kan du lätt ta dig till och från med buss eller bil. Buss nr 520 trafikerar området med regelbundna turer. Till centrum är det cirka 1,5 mil. Det finns också en naturskön cykelväg som går över Fälleberget för den som önskar att ta sig ut med cykel.

Närområde

I närheten har vi Barsviken med fantastisk utsikt, trevliga evenemang under sommaren och allt därtill. Vi har även Svenskär, Röhålsmalen och Hästviken för den som trivs nära havet. I Häggdånger finns också en fantastiskt mysig alpackafarm. Mer information om området finns att läsa på deras hemsida - https://www.haggdanger.se/

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.