By 105

By 105

Slutpris

1 495 000 kr


Häggdånger— Härnösand

By 105


Slutpris
1 495 000 kr

Häggdånger— Härnösand

Lantlig & trivsam idyll i Häggdånger!

Längtar ni ut till landet, med den frihet och lugn som här finns?
Nu finns ett gyllene tillfälle att bli ägare till denna trivsamma villa i Häggdånger med total markareal om ca 7,9 ha fördelat om vacker trädgårdstomt och litet skogsskifte.
Här finns ett i mångt och mycket komplett & behändigt boende på landet. Enplansvillan om 100 kvadratmeter erbjuder bland annat ett nytt värme- och ventilationssystem, fiber via Servanet, fräscha ytskikt och våtrum, mysig täljstenskamin och bastu samt ett läckert ryggåstak. Upplev även det härliga ljusinsläppet tack vare stora fönsterpartier och villans soliga läge.
På gårdsplanen finns ett praktiskt dubbelgarage grundlagt på gjuten platta med plats för två bilar, skoter och exempelvis fyrhjuling.
För den trädgårdsintresserade är tomten en dröm. Sol mest hela dagen och enormt fina ytor för trädgårdsland och växthus.

I Häggdånger och By bor man på landet och får uppleva lugnet och kanske ett och annat rådjur som passerar nere på lägdan. Granne med fastigheten ligger en bondgård med gårdsbutik och några minuters cykelväg bort finns ett trivsamt havsbad vid Byviken. Från By är det enkelt att ta sig både till Härnösand och Sundsvall/Timrå, både via egen bil eller kollektivtrafik.

Passa på att förverkliga er dröm att bo lite bättre!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
36 923 kr/år
Tomtarea
78 650 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-08-14

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på by såldes av oss 2020-08-14. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på by.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.