Fagottgatan 64 / Gånsvik / Härnösand

Familjevänligt radhus i Gånsvik!

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
135 kvm
Driftkostnad
44 979 kr/år
Tomtarea
189 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-28
Bostaden är såld!

Denna radhus på Fagottgatan såldes av oss 2020-04-28. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Fagottgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gånsvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta fräscha och fina gavelradhus med bra läge i barnvänliga Gånsvik. I detta familjevänliga radhus där köket är husets hjärta med sin stora matplats och det trivsamma vardagsrummet med sin generösa yta är det lätt att trivas. Från vardagsrummet är det utgång till den lättskötta och behändiga trädgården. På entréplan finner man även ett sovrum, duschrum och tvättstuga. På övre plan finner man rymligt allrum, tre sovrum och badrum. Vid entrén har man möjlighet att njuta av morgonkaffet i solen på den stenlagda innergården. Garageplats i länga, förrådsbod i trädgården samt ett växthus och kolonilotter för den odlingsintresserade.

Nya yttertak 2017, fiber indraget och en luftvärmepump som sänker elförbrukningen - kan det bli bättre?
I Gånsvik bor du nära både förskola, skola och naturen! I direkt närhet finns även en fin ny lekplats.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gånsvik

I området har du närhet till såväl samhällsservice som skog och natur. Området är familjevänligt med både villor, radhus och kedjehus.

Förskolor och skolor

I närområdet finns Gånsviks förskola och till Gerestaskolan är det 500 meter. På Gerestaskolan finns det barn i förskoleklass till årskurs 6. Här finns grundskola, fritidshem, grundsärskola och träningsskola. Det är cirka en kilometer till Kristinaskolan som är en specialskola för döva och hörselskadade barn.

Sport och fritid

Från Geresta och Gånsvik är det väldigt nära till Vårdkasen som har fina strövområden och klapperfält. Här finns en skidbacke i söderläge med fyra nedfarter i olika svårighetsgrad, hopp och rails samt en pulkabacke bredvid barnbacken. Här finns dessutom ett antal välpreparerade skidspår för den som vill åka längdskidor. Uppe på toppen finns även ett utkikstorn med fantastisk utsikt över staden och Södra Sundet och en restaurang som erbjuder middagar med en slående utsikt över staden. På Vårdkasen anordnas även aktiviteter med mountainbike, down hill, backtävlingar med bil, orientering. Nära är det även till Härnösands Hästsportarena och brukshundsklubben har sin anläggning i området.

Kommunikation

Till och från Geresta och Gånsvik kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 24 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka två kilometer.

Närområde

I närområdet finns Willys Matmarknad. I närområdet finns också en park med fotbollsplan, frisbeegolf, BMX- och skatepark. Ner till stadens innerkärna med bl.a. butiker, livsmedelsaffärer, caféer, restauranger, biograf, simhall, konsthall och teater är det cirka två kilometer.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.