Hemmansvägen 14 / Bondsjö / Härnösand

Fantastiskt välplanerat hus med fräscha ytskikt och stora sociala ytor!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
134/99 kvm
Driftkostnad
47 214 kr/år
Tomtarea
1 150 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Hemmansvägen såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hemmansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bondsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att flytta in i ett vackert, ljust och välplanerat hus i perfekt skick. Denna villa har renoverats med stor omsorg, god känsla och erbjuder ett kvalitetsboende med något för alla.
Här hittar du ett socialt och välplanerat kök med öppen planlösning mot en rymlig matsalsyta, ett generöst och luftigt vardagsrum samt tre sovrum. Utöver dessa rum har bostaden ett fräscht, funktionellt badrum med toalett, badkar, och badrumsskåp samt en praktisk gästtoalett. Fastigheten har fiber, fjärrvärme och har även dränerats om.
Huset står på en trevlig och barnvänlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta, lekstuga och ett förråd. Altanen med lättmöblerade ytor har sol hela dagen och ligger i bästa söderläge. Här finns också plats för matbord, stolar och en soffgrupp, passar utmärkt för trevliga kvällar.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bondsjöhöjden

Området Bondsjöhöjden ligger på fastlandet och är ett lugnt område som består till huvudsak av villabebyggelse. Bondsjöhöjden ligger nordväst om Härnösands centrum. Bondsjöhöjden ingår i Säbrå församling, till skillnad från större delen av staden som tillhör Härnösands domkyrkoförsamling.

Förskola och skolor

Här finns Bondsjö Förskola och Bondsjöhöjdens skola som är en F-3 skola. Skolan har vintertid bland annat en egen hockeyrink för utomhusspel. På Murbergsskolan går elever i årskurserna 4-6. Skolan ligger i ett naturskönt område nära Västernorrlands museum på Murberget. Skogen finns inpå knuten och ger möjlighet till utomhuspedagogik. Här går elever från områdena Murberget och Bondsjöhöjden från årskurs 4-6. I närområdet finns Wendela Hellmanskolan för elever i årskurs 7-9. Här går ungefär 500 elever.

Sport och fritid

I närområdet finns Bondsjöhöjdens IP där det finns omklädningsrum, duschar, bastu och ett stort café. Här finns flera fotbollsplaner och fina elljusspår. Under vintern finns det välpreparerade upplysta spår, omklädningsrum och vallabod öppen för alla. Här anordnas även draghundstävlingar. Det finns även ett nybyggt utegym samt boulebana med bänkar och grillplats. Under sommaren är bilbingo är ett populärt event. Här finns också Björners backar som är en mycket populär pulkabacke med grillplats. Fotbollsklubben Bondsjöhöjdens IK har en väl utbyggd ungdomsverksamhet.

Kommunikation

Till och från Bondsjöhöjden kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 24 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det cirka fyra kilometer.

Närområde

I närområdet finns bl.a. bensinmack, restaurang och trädgårdshandel. Du har promenadavstånd till handelsområdet Ankaret där både Coop Forum, ICA Maxi, Intersport och apotek finns.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.