Hjortronstigen 23

Hjortronstigen 23

Slutpris

1 875 000 kr


Eriksdal— Härnösand

Hjortronstigen 23


Slutpris
1 875 000 kr

Eriksdal— Härnösand

Perfekt hus för barnfamiljen med superfint läge på Härnön!

Ett fint tillfälle för er som söker efter ett rymligt, välplanerat och framförallt barnvänligt boende!
Här på omtyckta Eriksdal med sitt naturnära och lugna läge finns ett fint renoverat hem med utrymme för hela familjen.
Sex rum och kök varav fyra sovrum fördelade om två plan med många praktiska lösningar. Entréplanet har en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme, både duschrum och tvättstuga finns även. Den stora samlingsplatsen i hemmet är husets kök med den rymliga matplatsen. Att det är öppen planlösning mellan kök, matplats och intilliggande vardagsrum ger både sociala och luftiga ytor. Huset förlängs av en inglasad altan med plats för många middagsgäster.
På övervåningen finns ett flexibelt allrum som kan fungera som ett extra vardagsrum, kanske ett spel/lekrum för familjens yngre medlemmar? I samma våningsplan finns även hela fyra sovrum och ett smakfullt badrum med bubbelbadkar.
Utanför huset finns en smidig takad entré mellan husets yttervägg och garaget. I garaget (som erbjuder plats för en bil) finns även ett separat förråd och ute på tomten finns ett fristående förråd för ex. trädgårdsredskap.
Över tid har huset genomgått flertalet stora renoveringar vilket gör det fortsatt lättskött för framtida ägare.

Området erbjuder närhet till flertalet av Härnöns idrottsanläggningar, däribland Myrans fotbollsplaner och Högslättens mångfacetterade idrotts- och motionsutbud. Inom gångavstånd finns även flertalet förskolor och grundskolor. Sammantaget med det naturnära läget får ni här en placering som förgyller och samtidigt förenklar vardagen. Villaområdet är mycket barnrikt och att huset är placerat på en återvändsgata skapar förutsättningar för en lugn och trygg utemiljö.

Låter detta som ett boende för er? Välkomna att boka in er till visning!


Boarea
151 kvm
Driftkostnad
43 765 kr/år
Tomtarea
556 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Hjortronstigen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Hjortronstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.