Kastellgatan 18

Kastellgatan 18


Härnön— Härnösand

Kastellgatan 18Härnön— Härnösand

Exklusivt och påkostad villa med centralt läge!

Välkommen till en fantastisk villa som du inte vill missa!
Detta boende är en dröm för alla som söker exklusivitet och hög kvalitet. Här finner du en arkitektonisk design med påkostade material och en smakfull inredning som ger en känsla av lyx och elegans.

Villan har flera uteplatser som är perfekta för att umgås med familj och vänner under varma sommarkvällar. Men det är inte bara utomhusutrymmena som gör den här villan speciell. Den helkaklade relaxavdelningen är som ett hotellspa med sin rymd, jacuzzi och bastu vilket ger dig en känsla av att vara på ett exklusivt hotell. Här kan du koppla av efter en hektisk dag och njuta av en avslappnande stund för dig själv eller med dina nära och kära. Denna villa är verkligen en pärla och kommer att göra alla dina drömmar om ett lyxigt hem till verklighet. Kastellgatan 18 är belägen på ett av de mest centrala områdena på Härnön vid en lugn gata med hög trafiksäkerhet. Här finns en enastående utsikt över centrala delar av staden och närhet till idrottsanläggningar, butiker och restauranger. Här kan du njuta av en livsstil av högsta kvalitet och en bekväm vardag med allt du behöver inom räckhåll.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa, boka en visning idag!


Boarea/biarea
ca 122/27 kvm
Driftkostnad
34 003 kr/år
Tomtarea
640 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-24

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Kastellgatan såldes av oss 2023-08-24. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Kastellgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad