Lidgatan 9

Lidgatan 9

Slutpris

1 750 000 kr


Geresta— Härnösand

Lidgatan 9


Slutpris
1 750 000 kr

Geresta— Härnösand

Välhållet hus på Lidgatan!

Detta trevliga hus är perfekt för en familj eller för den som söker extra utrymme. Det är beläget i en lugn och trevlig stadsdel med närhet till allt det du behöver.

När du kliver in i huset möts du av en ljus och välkomnade hall som leder dig vidare till vardagsrummet. Detta rum i vinkel är en av husets höjdpunkter då det erbjuder en fin utsikt över staden genom de stora fönstren. Här finns gott om plats för både soffa och fåtöljer men även matsalsbord för att njuta av en trevlig middag i bra sällskap.

Köket är utrustat med allt du behöver för att laga goda måltider. Här finns det gott om förvaringsutrymmen och bänkytor, perfekt för den som gillar att laga mat.

På entréplan finns utöver kök och vardagsrum, duschrum och tre sovrum. I källarvåningen finns det en gillestuga, perfekt för avkoppling och social samvaro med vänner och familj. Här finns också flera förrådsutrymmen, en tvättstuga med bastu och dusch.

Huset har även en trädgård med utrymme för grillning, lek och avkoppling. Med närheten till Gerestaskolan, matvarubutik och förskolor så är det enkelt att ta hand om vardagens ärenden.


Boarea/biarea
104/104 kvm
Driftkostnad
56 089 kr/år
Tomtarea
1 321 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-12

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Lidgatan såldes av oss 2023-10-12. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Lidgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.