Prostvägen 14

Prostvägen 14

Slutpris

3 900 000 kr


Prästjorden— Härnösand

Prostvägen 14


Slutpris
3 900 000 kr

Prästjorden— Härnösand

Tvåplansvilla i strålande skick!

Varmt välkommen till Prästjorden och denna otroligt fina villa med A-läge!

I ett av områdets bästa lägen finner du detta fantastiska hus. Stor tomt på baksidan som vätter in mot allmänningen med stora gräsytor, fotbollsplan och lekpark.
Här möts du av ett unikt och luftigt hus i utmärkt skick med härlig atmosfär, hög materiell standard och fint ljusinsläpp. Huset är ett optimalt planerat boende med fräscha ytskikt, sociala ytor och bra planlösning.

Huset består bland annat av ett modernt och fräscht kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Härifrån når man den stora inglasade balkongen med plats för både matgrupp och Loungemöbler. Master bedroom finner du intill köket som förutom sin otroliga rymd även erbjuder en stor garderob med skjutdörrar. Vardagsrummet är stort och har gott om plats för både en stor matgrupp, soffgrupp och kanske en avkopplande läshörna. Fönstret ner mot baksidan är otroligt stort och ger ett vackert ljusinsläpp. Duschrummet på entréplan är nyligen renoverat, stilrent och påkostat med vägghängd wc, dusch, dubbelhandfat, handdukstork och golvvärme.

På nedre plan finns 2 sovrum med fönster ut mot baksidan, ett wc rum, klädkammare med heltäckningsmatta. Vidare finns här ett stort sovrum/allrum. Längre in finns en helt nyrenoverad relaxavdelning med dusch, jacuzzi och bastu.
Tvättstugan finner du längst in och här är det en fröjd att hålla på med tvätten! Klinkergolv med vattenburen golvvärme, stora arbetsytor, tvättmaskin, torktumlare och förvaring erbjuds.

Huset har en barnvänlig, lättskött och härlig hörntomt med många soltimmar och stora gräsytor. Här finns gott om plats för den med gröna fingrar om man gillar att odla eller till att studsmattan hittar sin plats. På baksidan finns även en stor, insynsskyddad och fin altan med plats för matgrupp, loungedel, utespa och sol från förmiddagen till kvällen.

Mer information om visning kommer framöver!


Boarea/biarea
135/57 kvm
Driftkostnad
54 859 kr/år
Tomtarea
828 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-04-26

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Prostvägen såldes av oss 2022-04-26. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Prostvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.