Rosenbäcksallén 29A / Geresta / Härnön / Härnösand

Välbyggd villa med kanonläge på Härnön!

Slutpris
2 720 000 kr
Boarea/biarea
129/129 kvm
Driftkostnad
38 781 kr/år
Tomtarea
1 626 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Rosenbäcksallén såldes av oss 2019-06-13. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Rosenbäcksallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Geresta / Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stora, välskötta och energisnåla villa på en av stadens populäraste gator. En välbyggd villa som erbjuder gott om plats för hela familjen och vännerna, med stora, härliga och öppna sällskapsytor. Vardagsrummet som är husets hjärta har en värmande braskamin och vackra glaspartier för optimalt ljusinsläpp. Intill ligger ett renoverat och fräscht kök med trevlig matplats. Totalt är villan på 258 kvadratmeter, 129 kvadratmeter per plan.
Tomten som erbjuder fina grönytor och en uppvuxen trädgård gränsar mot allmänning och den porlande Gerestabäcken. En kort promenad från villan ligger en av stadens bästa skolor, Gerestaskolan.
Som pricken över i:et finns här också en omdränerad husgrund, ett superfräscht duschrum, biorum, fina uteplatser samt ett rymligt dubbelgarage.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.