Sälstensgränd 35 / Sälsten / Härnösand

Trivsamt radhus på Sälsten!

Slutpris
700 000 kr
Boarea
126 kvm
Driftkostnad
48 833 kr/år
Tomtarea
160 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sälstensgränd såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Sälstensgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sälsten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss få presentera detta trivsamma radhus på vackra Sälsten. Entréplan erbjuder kök med gott om plats för matbord, ett sovrum samt tvättstuga och wc-rum. På övre plan bjuder det ljusa vardagsrummet på en härlig utsikt över Älandsfjärden, två sovrum samt badrum. Från köket når man uteplatsen och den behändiga trädgården. Det rymliga förrådet på ca 24 kvm kan användas för förvaring eller som hobbyrum.

I samfälligheten ingår bland annat renhållning, belysning på området, gräsklippning, snöskottning, kabel-tv. Där ingår även en plats i kallgaraget. Här bor ni mysigt och bekvämt i populära kvarter med närhet till naturen och Sälstens havsbad samt Högslättens idrottsanläggning. Låga driftkostnader tack vare samfälligheten. Lekpark finns i området.

Varmt välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sälsten

Vid Sälsten bor du alldeles vid havet och både sand och stenstrand!

Förskola och skolor

Här finns god närhet till både förskolor och skolor. De närmaste förskolorna är Tuvans förskole som är en föräldrakooperativ förskola och Grönkullens förskola som är kommunal. Nära till hands finns också Brännaskolan som har elever från förskoleklass till årskurs sex. Skolan ligger naturskönt med närhet till skog och hav, som nyttjas flitigt i den dagliga verksamheten. På Hedda Wisingskolan i närheten går elever från årskurs 7 till 9. Skolan ligger centralt på Härnön med närhet till allt. Här går cirka 350 elever. Härnösands gymnasium ligger ett stenkast bort och är ett sammanhållet gymnasium som erbjuder de flesta nationella program med ett flertal inriktningar. På skolan går ungefär 900 elever. Skolan introduktionsprogram, nationella idrottsinriktningar och gymnasiesärskola. I verksamhetsområdet ingår även musik och kulturskolan. Alla verksamheterna är samlade på ett och samma område, vilket skapar bra förutsättningar för lärande.

Sport och fritid

Här bor du nära Högslätten med stor idrottsanläggning och curlingarena som också används som evenemangshall på kvällstid. Vid högslätten finns också ett motionsspår som underhålls året om och används som skidspår vintertid. På högslätten hittar du också både badminton och tennishall. Du bor också vid havet med alla möjligheter för en fin promenad då kommunen byggt en väg längs vattnet så att alla kan njuta utav utsikten. På högslätten hittar du också stadens utegym!

Kommunikation

Till Sälsten tar du dig enkelt, med bil, cykel eller promenad. Buss 58 trafikerar också området med regelbundna tider.

Närområde

På Sälsten har du nära till allt naturen kan erbjuda, både skog och hav. Du bor också centralt och kan lätt ta dig till och från hemmet. I närheten finns både skola, idrottshallar, motionsspår och centrum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.