Juniskär / Kvissleby / Sundsvall

Referensnummer
355 496
Boarea
90 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Mäklarhuset Friends
Kommentarer från vänner och ägare

Underbart året om, varje årstid är underbar. Så nära naturen märks skiftningarna på ett annat sätt. Havet så nära och bara natur runt huset gör det fantastiskt och ger energi.
Härliga promenadvägar, nära att promenera eller cykla till Bergafjärdens havsbad eller den fina badstranden ute på Killingskär.

Anonym
Fördelar med
Insynskyddat
Monika + 1
Havet
Monika + 1
Högt avskilt läge
Anonym
Ingen genomfartstrafik
Anonym
Egen brygga
Anonym
Soligt löge
Anonym
Nära in till stan
Anonym
Området

Juniskär

Havsnära området Juniskär med skärgård är en tätort som tillhör Kvissleby. Juniskär tillhör de mindre fiskelägena längs med Kustvägen söder om Sundsvall. Vacker natur och havsvik i en unik skärgårdsmiljö. Gamla sjöbodar blandat med åretruntboende och sommarstugor. Ett växande område med en del nybyggda villor.

Service

Här finns Restaurang och café Juniskär som har underhållning vissa kvällar under sommartid samt en yrkesfiskare med egen fiskebutik, ett spa som man kan boka för eget sällskap, och kajakuthyrning.

Fritid

Här bor man med närhet till Nolbybacken, Sundsvalls Golfklubb med Norrlands enda parkbana, med restaurang och logi i Ödlundska gården, och nedre Ljungan med bra sportfiske - sik, havsöring, harr och lax. Gästhamn med båtmack, långgrund sandstrand, lekplats.

Kommunikation

Området ligger cirka 17 km från Sundsvalls centrum och tar 20 min med bil. Åker du med kollektivtrafik se turlista.

Familjeliv

Förskolor och skolor finns i angränsande områden.

Fördelar

#Hippt
#Lugnt
#Fiske
#Båthamn
#Tryggt
#Växande område
#Badstrand
#Caféer

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn