Juniskär / Kvissleby / Sundsvall

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
90 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Bostaden är såld!

Denna villa på Killingskärsvägen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på Killingskärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Juniskär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Juniskär

Havsnära området Juniskär med skärgård är en tätort som tillhör Kvissleby. Juniskär tillhör de mindre fiskelägena längs med Kustvägen söder om Sundsvall. Vacker natur och havsvik i en unik skärgårdsmiljö. Gamla sjöbodar blandat med åretruntboende och sommarstugor. Ett växande område med en del nybyggda villor.

Service

Här finns Restaurang och café Juniskär som har underhållning vissa kvällar under sommartid samt en yrkesfiskare med egen fiskebutik, ett spa som man kan boka för eget sällskap, och kajakuthyrning.

Fritid

Här bor man med närhet till Nolbybacken, Sundsvalls Golfklubb med Norrlands enda parkbana, med restaurang och logi i Ödlundska gården, och nedre Ljungan med bra sportfiske - sik, havsöring, harr och lax. Gästhamn med båtmack, långgrund sandstrand, lekplats.

Kommunikation

Området ligger cirka 17 km från Sundsvalls centrum och tar 20 min med bil. Åker du med kollektivtrafik se turlista.

Familjeliv

Förskolor och skolor finns i angränsande områden.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.