Juniskärsvägen 131

Juniskärsvägen 131

Slutpris

6 300 000 kr


Juniskär— Kvissleby— Sundsvall

Juniskärsvägen 131


Slutpris
6 300 000 kr

Juniskär— Kvissleby— Sundsvall

Välkommen till trevliga Juniskär och denna högt belägna 1-plansvilla med härlig havsutsikt!

Tack vare den högt belägna tomten har fastigheten mycket fin utsikt mot fjärden. Utsikten avnjuts som bäst från utebadet, till en god middag på altanen eller från det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning med köket. Även kocken i familjen får avnjuta den fina utsikten från den smart placerade köksön. När ingen i familjen är sugen på att laga mat tar ni en kort promenad ner till det snart återuppbyggda Restaurang & Café Juniskär!

Huset är välplanerat för att utnyttja utsikten så mycket som möjligt och redan när vi kliver in genom dörren slås vi av de stora fönsterpartierna längs baksidan av huset. Vi kliver sedan in i den öppna och sociala ytan samt vidare ut till den stora altanen på baksidan. I vardagsrummet ligger fokus på att umgås och här är det förberett för installation av en braskamin. I anslutning till vardagsrummet finns ett separat TV-rum som också går att använda som sovrum.

Till vänster i huset finns en mer privat del där sovrum med anslutande klädkammare och privat badrum ligger. Badrummet är välutrustat med såväl bubbelbad, dusch & bastu. I den andra änden av huset finns en perfekt yta för barnen med två rymliga sovrum med egna klädkammare. Mellan dessa finns ytterligare ett badrum!

Fristående dubbelgarage med plats för två bilar. Intill garaget finns också gästrum med eget badrum vilket är perfekt när ni får gäster. För er med tonårsbarn kanske detta rum lockar eller varför inte använda som hemmakontor eller till en egen verksamhet?


Boarea
153 kvm
Driftkostnad
38 027 kr/år
Tomtarea
1 253 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-09-02

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Juniskärsvägen såldes av oss 2021-09-02. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på Juniskärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.