Junivägen 65 / Bergafjärden / Kvissleby / Sundsvall

Charmigt båtsmanstorp med enskilt läge

Slutpris
1 505 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
8 398 kr/år
Tomtarea
1 567 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Junivägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på Junivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergafjärden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi glädjen att presentera detta fantastiskt trevliga torp i Bergafjärden som ursprungligen är ett båtsmanstorp och finns noterat på kartor från 1835! Nuvarande ägare har haft det i sin ägo i närmare 20 år och har löpande underhållit & renoverat fastigheten med varsam hand.

Stugan är rejält byggd med timmerstomme och tack vare att det finns en egen djupborrad brunn samt 3-kammarbrunn går det bra att vara här året runt. Uppvärmning finns både i form av vedspis & kamin samt med elradiatorer. Stugan är rymlig i två plan med två sovrum av bra storlek i det övre planet. I entréplanet möts man av en charmig hall som leder in i ett rymligt kök och vidare till den renoverade kammaren. Badrummet renoverades 2019 och är bekvämt utrustat med dusch & tvättmaskin.

På tomten finns uthus samt ett nybyggt utedass från 2019. Trädgården är lummig med flera sorters äppelträd, körsbärsträd, bärbuskar samt en stor köksträdgård. På två sidor av tomten finns ängsmark som gör att tomten har ett fint solläge.

Blir ni badsugna finns det bra badmöjligheter inom cykel- & gångavstånd i Kråkstasjön väster om fastigheten. Öster om torpet finns Bergafjärdens Camping med havsbad, äventyrsgolf samt restaurang med serveringstillstånd.

Varmt välkomna på visning av detta sommarparadis!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bergafjärden

Bergafjärden är ett populärt havsbad och en campingplats i Njurunda, Den 800 meter långa sandstranden är långgrund. I området finns mestadels fritidshus men även en del året runt boenden.

Service

Här finns camping, en mindre butik, reception och restaurang med bar.

Fritid

Området är ett populärt ställe för Sundsvallsborna under sommartid då de kommer hit för sol och bad. Stranden är långgrund och det finns en gästbrygga. Här finns möjlighet att spela äventyrsgolf (bangolf). Campingen är populär även för dem som inte är från Sundsvall. Bergafjärden-Ovansjöleden är en helt ny skyltad rid- och vandringsled som invigdes 2012, åtta km i blandad ängs- och skogsterräng.

Kommunikation

Området ligger ca 17 km söder om Sundsvall och man tar sig lättast hit med bil.

Familjeliv

I området finns inga skolor eller förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.