Liljevägen 15 / Essvik / Kvissleby / Sundsvall

Slutpris
4 430 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
40 250 kr/år
Totalareal
1 626 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-09-24
Bostaden är såld!

Denna villa på liljevägen såldes av oss 2019-09-24. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på liljevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Essvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket väl omhändertagna villa! De smakfulla materialvalen, den höga standarden, det höga och ostörda läget och den imponerande utsikten över Ljungans utlopp och Omsberget i bakgrunden ger tillsammans en svårslagen kombination. Med bergvärme, garage med carport och väl tilltagna förvaringsutrymmen är alla praktiska delar avklarade. Med ett inglasat uterum, ett rymligt trädäck med pool och poolhus, 3-5 sovrum och två badrum är det en njutning att komma hem varje dag!

Måste ses!
Välkommen att boka in Er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Essvik

Essvik ingår i tätorten Kvissleby söder om Sundsvall. Essvik är också en halvö som består av (från söder till norr) Skottsund och Juniskär samt de sammanvuxna orterna Haraberget, Essvik och Ljusvik samt småorten Nyhamn.

Service

Essvik ligger endast 3 km från Kvissleby centrum som bland annat har ICA Kvantum, apotek, vårdcentral och systembolag.

Fritid

Här finns ett naturreservat som heter Klampenborg och är en ö. Här kan du finna rester från ett helt sågverkssamhälle som tidigare har funnits här. Även på ön finns spår av mänskliga aktiviteter från tidig järnålder, bland annat finns här ett stort gravfält. Lummig lövskog, lättgångna stigar leder runt på ön och rastplatser finns. Sundsvall-Njurunda Båtklubb -medlemsägt båtvarv med bryggor och vinterförvaring. Kontakt om du vill bli medlem och behöver sjö- eller landplats.

Kommunikation

Essvik är belägen ca 15,5 km från Sundsvall centrum och det tar ca 18-20 min med bil hit. Åker du kollektivtrafik så se turlista hos Din Tur. Under 2020 planeras tågstationen i Njurundabommen stå färdig.

Familjeliv

Essvik har en förskola som heter Förskolan Essvik samt en skola, Essviks skola F-6.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.