Ljusviksvägen 15 / Essvik / Kvissleby / Sundsvall

Fint skick på Essvik!

Slutpris
2 130 000 kr
Boarea/biarea
125/24 kvm
Driftkostnad
38 700 kr/år
Tomtarea
1 283 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på ljusviksvägen såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på ljusviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Essvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Essvik ligger Ljusviksvägen 15 och denna trevliga villa i bra skick. Villan har renoverats både invändigt och utvändigt och har modernt kök & badrum samt genomgående fina ytskikt. Uppvärmningen sker via bergvärme. En stor altan löper längs två sidor av huset och på övervåningen finns en rymlig takterrass. Intill huset står ett stort garage och det finns ytterligare förvaring i en förrådslänga som också innehåller ett äldre garage. Här bor ni med närhet till förskola, skola & fotbollsplan. In till Kvissleby har ni cykelavstånd med bland annat bra bussförbindelser, pizzeria, systembolaget & mataffär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Essvik

Essvik ingår i tätorten Kvissleby söder om Sundsvall. Essvik är också en halvö som består av (från söder till norr) Skottsund och Juniskär samt de sammanvuxna orterna Haraberget, Essvik och Ljusvik samt småorten Nyhamn.

Service

Essvik ligger endast 3 km från Kvissleby centrum som bland annat har ICA Kvantum, apotek, vårdcentral och systembolag.

Fritid

Här finns ett naturreservat som heter Klampenborg och är en ö. Här kan du finna rester från ett helt sågverkssamhälle som tidigare har funnits här. Även på ön finns spår av mänskliga aktiviteter från tidig järnålder, bland annat finns här ett stort gravfält. Lummig lövskog, lättgångna stigar leder runt på ön och rastplatser finns. Sundsvall-Njurunda Båtklubb -medlemsägt båtvarv med bryggor och vinterförvaring. Kontakt om du vill bli medlem och behöver sjö- eller landplats.

Kommunikation

Essvik är belägen ca 15,5 km från Sundsvall centrum och det tar ca 18-20 min med bil hit. Åker du kollektivtrafik så se turlista hos Din Tur. Under 2020 planeras tågstationen i Njurundabommen stå färdig.

Familjeliv

Essvik har en förskola som heter Förskolan Essvik samt en skola, Essviks skola F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.