Skyttenvägen 8 / Nolby / Kvissleby / Sundsvall

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea/biarea
107/50 kvm
Driftkostnad
36 300 kr/år
Tomtarea
750 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Skyttenvägen såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på Skyttenvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nolby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående välrenoverad villa i tre plan med ett mycket bra läge längst in på återvändsgata. Nytt kök, bergvärme, nytt badrum, inglasat uterum och garage för ett bekvämt boende. Öppen planlösning för skön samvaro, fyra sovrum och goda förvaringsutrymmen. Lekvänlig tomt som gränsar mot allmänning. Nära till förskola, skola och Kvissleby centrum. Goda kommunikationer via E4 och gamla kustvägen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nolby

Nolby är en ort i Njurunda distrikt och ingår i tätorten Kvissleby och är till största delen en villaförort. Nolby ligger intill och ingår delvis i det riksintressanta kulturmiljön Kvissle-Nolby-Prästbolet. I detta område har det förekommit bosättningar sedan åtminstone den äldre folkvandringstiden, då storhögar i området troligen skapades. Storhögarna benämns ibland som Nolby Högar vilket är gamla gravhögar.

Service

I Nolby finns gym (Ego), frisörsalong, pizzeria och Tingsta äldreboende mm.

Fritid

Perfekt boende för barnfamiljen med närhet till aktivitetsanläggning som erbjuder bland annat hockey, cykelpark, lekpark, studsmattor, hundrastgård m.m men även ridskola finns i området. På Nolbykullen (även kallad Gumsekullen) i Kvissleby finns en slalombacke (Nolbybacken) och på sommaren kan man besöka grottor eller bara njuta av utsikten från Nolbykullen. I Nolby finns även skidspår/skoterled på vintern, fiske och bad i Ljungan. Vandra Fornstigen som är ca 1,7 km: Fornstigen tar dig till gravhögar från järnåldern, en gammal prästgårdstomt och Kvissle Kapellruin. Du kan också uppleva platsen där en järnåldersgård har legat. Närhet till Kvissleby som dess centrum och utbud. I Kvissleby finns bland annat sporthall med simbassäng, högstadieskola, ICA, apotek, restauranger, klädaffärer och möbelaffär m.m.

Kommunikation

Nolby är belägen ca 15 km från Sundsvall centrum och den nya E4an går direkt till Nolby vilket det gör att det tar ca 15 min med bil hit. Åker du kollektivtrafik, se busslista från Din Tur.

Familjeliv

Här finns förskolan Nolbykullen och Nolby förskola samt skolan Solede F-6. I Njurundabommen finns en friskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.