Snickargränd 4 A / Kvissleby / Sundsvall

Tvåa i populära Brf Roddaren!

Slutpris
550 000 kr
Boarea
70.2 kvm
Avgift
3 187 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på snickargränd såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på snickargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvissleby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna hemtrevliga 2:a i populära Brf Roddaren!

Rymlig lägenhet med stort kök med gott om plats för förvaring. Balkong med utsikt mot husets innergård. Vardagsrum med parkettgolv.
Här har man närhet till både mataffär, vårdcentral, apotek, tandläkare, bibliotek, simhall och restauranger. Goda bussförbindelser.

Varmt välkommen att boka dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvissleby

Kvissleby är en tätort i Sundsvalls kommun belägen cirka 13 km söder om centrala Sundsvall. I tätorten ingår förutom orten Kvissleby även Nolby, Essvik, Juniskär och Skottsund på Essvikshalvön samt Dingersjö, Njurundabommen och Svartvik

Service

I Kvissleby finns ICA Kvantum samt postombud, Kronans apotek, vårdcentral, folktandvård systembolaget, blombutik, pizzeria Alforno, restauranger, bibliotek, optik, bank och gym.

Fritid

I Kvissleby finns Njurundahallen som är en simhall som erbjuder en 25-meter bassäng och en barnbassäng. Här finns också relaxavdelning och gym. Här finns också slalombacken Nolbybacken som bland annat erbjuder skidskola.

Kommunikation

Kvissleby är beläget ca 13 km från Sundsvall centrum och tar ca 18 min med bil hit. Åker du kollektivtrafik så finns det goda bussförbindelser.

Familjeliv

I Kvissleby finns förskolan Copernicus och skolorna Alens skola (särskola) och Nivrenaskolan åk 6-9.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.