Kampåkern 124 och 125 / Matfors / Sundsvall

Möjlighet att förvärva unik fastighet om 7 ha med egen halvö!

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea/biarea
54/90 kvm
Driftkostnad
17 425 kr/år
Tomtarea
7 ha
Fastigh.bet
SUNDSVALL ATTMARBY 4:11
Objekttyp
Gård
Såld
2019-07-05
Bostaden är såld!

Denna gård på Kampåkern såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Matfors samt även på Kampåkern

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Matfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är Ni på jakt efter en unik fastighet där bara fantasin sätter gränserna? Välkommen till Kampåkern 124!

Med en halvtimmes bilfärd från stadskärnan i Stenstaden ligger denna unika fastighet belägen. Omsluten av Marmen med sjötomt och sjöutsikt i tre väderstreck samt egen halvö. Fastigheten är 7 ha stor och bebyggd med bostadshus, fristående bastubyggnad, redskapsbod, loge, matkällare och på egen ö ligger sommarstugan om ca. 60 kvm. Här finns möjligheten att förvalta den stora tomten eller skapa Ert egna smultronställe med enskilt läge längst ut på återvändsgata!

Närhet till fiske av lax, havsöring, harr och sik i Ljungan, motionsspår vid Sörforsvallen och en halvtimmes bilfärd till Hassela med skidåkning på vinterhalvåret och golfbana under sommaren.

Måste upplevas på plats! Välkommen att anmäla Er för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Matfors

Matfors är ett populärt bostadsområde cirka 20 km väster om Sundsvall. Matfors fick sitt namn tack vare den rika tillgången på lax i forsen i Ljungan, vid vilken orten växte fram och är den dominerande i trakten. Matfors har närhet till sjön Marmen som Ljungan rinner igenom. Centrum har butiker, café, ICA Supermarket m.m.

Service

I Matfors finns bland annat ICA Supermarket, restaurang, pizzeria, postombud, apotek, bankservice, kiosk och flera butiker.

Fritid

Här finns Matforsbadet och sporthall, isbana, Matfors golfklubb, Matfors fritidsgård, Folkets hus och park samt äventyrslekpark och bouleplan, biosal, Matfors bibliotek, fotbollsplaner, skid- och motionsspår, ridklubb, brukshundsklubb, Matfors modellflygklubb och mer därtill.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 20 km och restiden cirka 30 min.

Familjeliv

Här finns en del skolor och förskolor, bland annat Matfors skola, Runsviks skola, förskolan Åsta, förskolan Bällsta och förskolan Snurran.

Liknande bostäder i närheten