Byalagsvägen 12

Byalagsvägen 12

Slutpris

2 165 000 kr


Klockarberget— Njurunda— Sundsvall

Byalagsvägen 12


Slutpris
2 165 000 kr

Klockarberget— Njurunda— Sundsvall

Härlig familjevilla i populära Klockarberget!

Välkommen till Byalagsvägen 12 och detta trivsamma kedjehus i två plan!
Här bor ni i ett lugnt och familjärt område med gångavstånd till det mesta ni behöver för en bekymmersfri vardag som till exempel matvarubutik, flertalet förskolor/ skolor, nära till busshållplats och resecentrum för tåg och buss samt ett stenkast bort från Bröderna Bommens Bageri/Bryggeri.

Fastigheten är belägen med hörntomt vilket ger en lättskött trädgård med generösa gräsytor och härliga uteplatser, på denna väluppväxta trädgårdstomt finns även goda odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade.

Invändigt erbjuder huset en tilltalande planlösning med ett socialt entréplan med ett rymligt vardagsrum med härliga stora fönster för bästa ljusinsläpp. Vardagsrum och matplats smälter samman till en social yta för umgänge och avkoppling.
Renoverat kök med rostfria vitvaror, ett helkaklat badrum samt ett sovrum eller kontor. Vidare upp på ovanvåningen finns tre sovrum, från det lite större sovrummet finns utgång till balkong. Helkaklat badrum med badkar och ett trivsamt allrum.

Här är det bara att flytta in och med dess fyra sovrum finns plats för både den stora och lilla familjen.

På uppfarten finns det plats för en bil samt ytterligare en bil i garagebyggnaden intill huset, här finns även ett rymligt förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Johanna och Malin på Mäklarhuset


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
39 704 kr/år
Tomtarea
496 kvm
Rum
6 rum (4-7 sovrum)
Såld
2024-04-30

Mäklarhuset Sundsvall

Denna kedjehus på Byalagsvägen såldes av oss 2024-04-30. Se alla våra försäljningar i Njurunda samt även på Byalagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.