Sockenvägen 14

Sockenvägen 14

Slutpris

2 150 000 kr


Nedre Klockarberget— Njurunda— Sundsvall

Sockenvägen 14


Slutpris
2 150 000 kr

Nedre Klockarberget— Njurunda— Sundsvall

Charmig enplansvilla med stor trädgårdstomt!

Välkommen till Sockenvägen och denna nyrenoverade enplansvilla! Här bor ni i ett lugnt och familjärt område med närhet till det mesta du behöver för en bekymmersfri vardag som till exempel matbutik, flertalet förskolor/ skolor samt ett stenkast bort från Bröderna Bommens Bageri/Bryggeri.

Fastigheten är belägen med hörntomt vilket ger en insynsskyddad lättskött trädgård med generösa gräsytor och härliga uteplatser, på denna väluppväxta trädgårdstomt finns även goda odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Invändigt erbjuder huset en tilltalande öppen planlösning, där du först möts av rymlig och inbjudande hall. Vidare in kommer kök, matplats & vardagsrum som smälter samman till en social yta för umgänge och avkoppling. Som övriga rum och kök är även badrummen helt nyrenoverade i kakel & klinker där samtliga rör, ledningar och avlopp är i toppskick. Här är det bara att flytta in och med dess fyra sovrum finns såväl plats för både den stora och lilla familjen.

På uppfarten finns det plats för två bilar samt ytligare en bil i garagebyggnaden intill huset, här finns även ett rymligt förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Varmt välkommen att boka in er för visning!


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
48 918 kr/år
Tomtarea
752 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-07

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Sockenvägen såldes av oss 2023-08-07. Se alla våra försäljningar i Njurunda samt även på Sockenvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.