Huljen 174

Huljen 174

Slutpris

1 875 000 kr


Huljen— Stöde— Sundsvall

Huljen 174


Slutpris
1 875 000 kr

Huljen— Stöde— Sundsvall

Välvårdat med trivsamt läge!

Välkommen till Huljen 174 och denna välskötta fastighet med magisk utsikt över sjön.
Här bor man bekvämt i ett plan med välkomnande hall, 2 sovrum, badrum samt ett rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet.
I vardagsrummet finns kamin för uppvärmning samt mysfaktor. I anslutning till vardagsrummet finns ett stort allrum/matrum som byggdes till 2012 med utgång till uteplats.

På fastigheten finns en carport med tillhörande förrådsutrymme, vedbod och gästrum. Vidare finns här en bastustuga samt snickarbod och skotergarage.

Nyinsatt luft/luftvärmepump under hösten 2023.
Fiber finns indraget.
Tomten erbjuder äppelträd, körsbärsträd, vinbärsbuskar, rabarber, hallon samt lingon och blåbär. Och goda odlingsmöjligheter i flera pallkragar.
Inom samfälligheten finns det två bryggor med båtplatser.

Här bor flertalet åretruntboende, inbäddat i vacker natur med utsikt över Huljesjön. Sommartid kan du njuta av små badplatser, fiske och båtliv. Huljen har oändliga strövområden, bärmarker och Gusturleden, som är en vandrings- och ridled på historisk mark. Vintertid kan du ta skotern direkt från tomten ner till Huljesjön där du når flertalet skoterleder åt både norr och söder. Lägger sig isen innan snön kommer så bjuder sjön på fantastisk åkning på långfärdsskridskor. Det finns en aktiv byförening som samlar boende från ett större område runt Huljen. Bra väg ca 25 min till centrala Sundsvall. Det finns bussförbindelse vardagar. Det är även bra väg västerut ner till E 14 via Nedansjö.

Välkommen att boka er visning via vår hemsida!


Boarea
99 kvm
Driftkostnad
35 258 kr/år
Tomtarea
1 460 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-06-17

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Huljen såldes av oss 2024-06-17. Se alla våra försäljningar i Stöde samt även på Huljen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.