Aprilvägen 28 / Johannedal / Sundsbruk / Sundsvall

Familjevänligt radhus i lugna Johannedal

Slutpris
1 715 000 kr
Boarea/biarea
101/16 kvm
Driftkostnad
30 760 kr/år
Tomtarea
188 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på aprilvägen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Sundsbruk samt även på aprilvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta trevliga radhus i barnvänliga, populära Johannedal. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola, busshållplats m m. Huset är genomgående inrett i ljusa färger och erbjuder bl a ett fint, vitt kök från 2018 med öppen planlösning in mot vardagsrummet, helkaklat badrum från 2010 med tvättmaskin och torktumlare samt uteplatser och gräsmatta på båda sidorna av huset.

Välkommen att anmäla er till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Johannedal

Johannedal är stadsdelsområde i tätorten Sundsvall i Sundsvalls kommun, belägen omkring tio kilometer norr om Sundsvall. Den ursprungliga orten ligger vid Alnösundet mitt emot Alnön och i nära anslutning till Alnöbron.

Service

Johannedal ligger ett stenkast från Sundsvalls största köpcentrum Birsta City där det finns något för alla. Allt från IKEA, matvarubutiker, systembolag, apotek, shopping, vitvaruhus, byggvaruhus, café och restauranger. Johannedal har ett flertal Pizzerior i området.

Fritid

I nära anslutning till Alnöbron där det erbjuds både simhall, badplaster med sandstrand, idrottshall, skidspår, motionsspår. Här finns fotbollsföreningen Alnö IF, innebandyverksamhet Ankarsvik, orienteringsklubb och skidklubben Alnö SK.

Kommunikation

Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser.

Familjeliv

I närområdet finns Trädets förskola, Solstrålens förskola, Förskolan Römsta och Ljustadalens skola från årskurs F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.