Fredagsvägen 22 / Ljustadalen / Sundsbruk / Sundsvall

Rymlig villa i barnvänligt område!

Slutpris
2 060 000 kr
Boarea
132 kvm
Driftkostnad
37 874 kr/år
Tomtarea
525 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Fredagsvägen såldes av oss 2019-11-08. Se alla våra försäljningar i Sundsbruk samt även på Fredagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ljustadalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Fredagsvägen 22 ligger denna 1 och ½-plansvilla med 4 sovrum och stora sociala ytor. Vardagsrum, kök och matplats ligger i öppen planlösning och förlängs ut på tomten med stort altandäck. Övervåningen rymmer 3 sovrum samt badrum renoverat 2015. Tomten är insynsskyddad och rymmer även garage med plats för en bil samt förråd.
Flexibelt boende för den stora familjen där matplatsen kan göras om till ett 5:e sovrum.

Huset har genomgått flera förbättringar under det senaste åren. Varmvattenberedare från 2018, nytt tak på bostadsbyggnaden 2016 samt ytskikt i flertalet rum.

Denna bostad måste upplevas på plats. Anmälan till visning sker via webben!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ljustadalen

Ljustadalen är belägen ca 10 km norr om Sundsvall. Det är en populär ort bland barnfamiljer. Här bor man med närhet till Birsta köpcentrum.

Service

I området finns Birsta köpcentrum: Birsta är Norrlands största köpcentrum och Sveriges tredje största handelsområde som delas upp i Västra och Östra Birsta, på var sin sida om E4. Köpstaden har i dagsläget cirka 150 butiker och restauranger. Birsta utsågs mars 2010 till Sveriges bästa köpcentrum bland 150 köpcentrum rankade av besökarna i en undersökning av tidningen Market. I området finns även Ljustadalens bibliotek, Ljustagårdens äldreboende, vårdcentral, ICA MAXI Stormarknad, MAX Hamburgerrestaurang. Apotek hjärtat

Fritid

I området finns bland annat ridskola och Leos lekland i Birsta.

Kommunikation

Sundsbruk ligger ca 10 km norr om Sundsvall. Det tar ca 12 min med bil. Mycket bra busskommunikation till Birsta City och Sundsvalls centrum mm

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna: Römsta förskola. Den skola som finns i området är Ljustadalens skola F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.