Januarivägen 7 / Sundsbruk / Sundsvall

Gavelradhus med inglasad altan!

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea/biarea
104/104 kvm
Driftkostnad
52 832 kr/år
Tomtarea
382 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna radhus på januarivägen såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Sundsbruk samt även på januarivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundsbruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta trivsamma gavelradhus i 2-plan. Trevlig planlösning med bra sociala ytor då kök och vardagsrum är i anslutning till varandra. Vardagsrummet har plats för större mat- och soffgrupp. Stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp samt utgång till stor och rymlig altan. På entréplanet finns även två sovrum, det ena sovrummet har utgång till den inglasade altanen. Badrum med takfönster samt gästtoalett. På nedervåningen finns en gillestuga, tvättstuga och bastu. Lättskött tomt med fruktträd och bärsbuskar.

Här bor man med närhet till Birsta, Alnön och Sundsvall. Förskola och busshållplats precis i närheten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sundsbruk

Sundsbruk är en bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 10 km norr om Sundsvall. Samhället, som sedan 2015 ingår i tätorten Sundsvall, angränsar i norr till tätorten Timrå i Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Service

Sundbruk har på senare år blivit mer attraktivt för barnfamiljer på grund av närheten till Birsta köpcentrum som är en ort och en extern köpstad i Sundsbruk, Birsta är Norrlands största köpcentrum, och Sveriges tredje största handelsområde som delas upp i Västra och Östra Birsta, på var sin sida om E4. Köpstaden har inalles cirka 150 butiker och restauranger. Birsta utsågs mars 2010 till Sveriges bästa köpcentrum bland 150 köpcentrum rankade av besökarna i en undersökning av tidningen Market. I Sundsbruk finns även ICA MAXI Stormarknad, Pizzeria Campino, Restaurang Gula Villan och AFRA FOOD.

Fritid

Sundsbruk har ett eget fotbollslag, Sund IF. Här finns kyrkan, Sköns kyrka samt Sundsvall RC klubb, Raceway SRCK.

Kommunikation

Sundsbruk ligger ca 10 km norr om Sundsvall. Det tar ca 12 min med bil. Mycket bra busskommunikation till Birsta City och Sundsvalls centrum mm

Familjeliv

I Sundsbruk finns följande förskolor: Humlans förskola och Solstrålens förskola samt föräldrakooperativet Vårbacken. Den skola som finns i området är Gångvikens skola F-6.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.