Albäcksgatan 35a

Albäcksgatan 35a

Slutpris

1 380 000 kr


Centralt— Sundsvall

Albäcksgatan 35a


Slutpris
1 380 000 kr

Centralt— Sundsvall

Renoverad 2:a med inglasad balkong.

Varmt välkommen att ta hissen upp till våning 2 och denna renoverade 2:a med inglasad balkong. Lägenheten erbjuder luftig hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder. Inredd klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Kök som genomgått renovering 2019 och rymmer plats för matgrupp. Sovrum med fina ljusgröna väggar och har plats för dubbelsäng. Vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med kvällssol.

Här bor man i en stabil och bra förening med god ekonomi, i föreningen finns övernattningslägenhet, renoverade tvättstugor och cykelförråd. Centralt och bra läge med direkt närhet till mataffär, blomaffär och parkområde. Gångavstånd till Sundsvall centrum och Hedbergskaskolan.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
60.1 kvm
Avgift
3 066 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.